PROCURORUL SLAB PREGATIT SI CARE A FACUT POLITIE POLITICA, LAURA CODRUTA KOVESI, A CASTIGAT VOTUL IN COMISIA ”LIBE”! ESTE BINE SAU RAU?

picture

Rezultatul votului: 26 pentru Kovesi, 22 pentru francez și ZERO pentru german (a existat un vot alb). Concluzia aritmetică: germanii au votat Kovesi, ÎN DEFAVOAREA PROPRIULUI CANDIDAT, ceea ce indică faptul că votul a fost orientat politic de la nivelul Cancelarului Merkel. Nu a existat niciun vot bazat pe experiență și profesionalism, ci unul exclusiv politic, fiind foarte bine cunoscută situația reală a lui Kovesi din România. DACĂ LA BUCUREȘTI UN PROCUROR AR FI FOST NUMIT PRIN VOT POLITIC, ROMÂNIA AR FI FOST DATĂ AFARĂ DIN UE!

Rezultatul votului indică, de asemenea, că în cadrul instituțiilor europene, actul politic s-a polarizat, influența Germaniei fiind, încă, puternică.

Vom vedea dacă negocierile dintre Parlament și Consiliu vor răsturna situația în favoarea procurorului francez, cel care a câștigat prima etapă, cu un punctaj de 50, față de Kovesi care a obținut 29. Mai degrabă presiunile politice își vor spune cuvântul și la această negociere. ESTE BINE SAU RĂU?

ESTE RĂU, pentru că organismele UE - iar nu UE ca idee politică - s-au compromis din nou în fața cetățenilor europeni, fiind devoalate mecanismele corupte interne. Nimeni, dar absolut nimeni nu poate justifica cum un procuror cu rang de tribunal, acuzat de grave fapte de poliție politică și de infracțiuni în țara lui, evident slab pregătit, poate câștiga un fel de concurs împotriva unui procuror francez excepțional, al cărui CV personal și profesional sunt uluitoare și despre care toată lumea REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ! Sentimentele eurosceptice vor crește și mai mult, cu o Uniune contestată oricum și aflată într-o puternică criză morală.

ESTE BINE, pentru că, dacă va reuși să câștige până la capăt, Kovesi VA DEVENI OBIECT DE STUDIU PENTRU TOATĂ PRESA EUROPEANĂ, interesată legitim de-acum SĂ AFLE ADEVĂRUL. Cu toată cenzura care a fost impusă chiar și asupra mass-media europeană. Este o ocazie UNICĂ pentru ca ABUZURILE DIN ROMÂNIA SĂ FIE DEZVĂLUITE ȘI OPINIEI PUBLICE EUROPENE! Și vor fi! Cu această ocazie vom afla, cu siguranță, mai multe decât știm chiar noi. Cu această ocazie, ROMÂNIA SE POATE REABILITA ÎN FAȚA EUROPEI, DUPĂ DECENII DE MINCIUNĂ ȘI UMILINȚĂ!

poza   AURELIAN PAVELESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?