PNTCD DENUNTA UNELTELE NOII SECURITATI: GDS SI SOCIETATEA ”TIMISOARA”!

picture

”Grupul pentru Dialog Social” (GDS) îl premiază pe Augustin Lazăr! Ca și ”Societatea Timișoara”! Torționarii deținuților politici au devenit EXEMPLE MORALE pentru ”anti-comuniști”. În sfârșit, au fost aruncate în luptă și ultimele arme ale neo-marxismului, după ce trei decenii s-au ascuns în spatele anti-comunismului.

poza

Motivul aparent? Că Lazăr ar fi luptat împotriva corupției. Care corupție? Câți corupți a prins Augustin Lazăr? Eu nu știu niciunul. Știu, însă, despre Protocoalele secrete pe care le-a aplicat și că a fost șeful lui Onea, Portocală, Ardelean, Man, Kovesi, judecătorii și procurorii care s-au folosit de denunțuri mincinoase, probe falsificate, pentru a băga la pușcărie oameni nevinovați, pe care i-au TORȚIONAT ca în anii 50 și 80 ai secolului trecut.

Care au transformat statul în poliție politică, inducând frica și intoleranța în întreaga societate. Care au creat imaginea României de ȚARĂ CORUPTĂ și au pus la zid poporul român în fața UE ca popor corupt, de mâna a doua.

Acum, când unul dintre șefii sistemului de poliție politică, Augustin Lazăr, a fost devoalat ca torționar împotriva deținuților politici anti-comuniști autentici, ca Iulius Filip, GDS și Societatea ”Timișoara” SAR ÎN APĂRAREA LUI! După ce o țară întreagă a auzit de cruzimile incredibile ale acestui sinistru, o bestie incultă și lipsită de profesionalism, adus în fruntea statului pentru a face ce știa mai bine, să abuzeze și să încalce Constituția, ca și în 85 și 86 când cauționa crimele de la Aiud, închisoarea comparabilă cu lagărele morții ale naziștilor și bolșevicilor!

Evident, această operațiune diversionistă face parte dintr-un program, de menținere la putere a noii Securități, unde întâlnim odraslele vechilor securiști și milițieni, acum licențiați la cluburile lui George Soros. Nimeni dintre cei care conduc aceste organizații nu crede în Lazăr, toți știu că este un torționar! Dar, pe modelul ”pixelului albastru” vor să mintă încă o dată națiunea. Ce mai contează acum adevărul?

Nu-i așa, nedemni susținători ai torționarilor, anti-comuniști vopsiți, aveți deja și o scuză ideologică: ”trăim în epoca POST-ADEVĂR!” Și atunci este legitim să mințiți cu nerușinare.

Pentru noi, PNȚCD, NU EXISTĂ POST-ADEVĂR, CI NUMAI ADEVĂR! Iar acest Adevăr se numește IISUS HRISTOS! Mulți s-au întâlnit cu EL ÎNSUȘI, CU HRISTOS, în celulele Aiudului, unde a coborât mereu, cu AUR, SMIRNĂ ȘI TĂMÂIE... Acum, când vine Paștile, noi ne vom scufunda în bezna cumplită să le culegem strălucirea și mireasma de pe RĂNILE SUFERINȚEI!

Aurelian Pavelescu

GDS, care, chipurile, se erija în intelectualitatea ”torționată” în vremea comunismului îl premiază pe adevăratul ”torționar” al adevăraților intelectuali: Augustalin Lagăr.
Nu, nu e glumă: în plin scandal, probabil cu scopul de a-i sfida pe toți cei ce au suferit în perioada comunistă, GDS îl premiază pe Lagăr, cel care scrie într-un Rechizitoriu că Revoluția românilor a fost o ”lovitură de stat” și că niciun securist nu este vinovat de ceea ce s-a întâmplat atunci. Pentru atunci și pentru mai înainte nu a răspuns nimeni, absolut nimeni... din contră, torționarii-călăi sunt șefi ai procurorilor și ai țării și sunt premiați și lăudați de victimele lor. Augustalin, Șora, Caramitru... numai eroi anticomuniști. 
A propos, domnule Lagăr, eu și pe Caramitru Senior l-am auzit la TVRL în decembrie '89 spunându-ne că mișună niște teroriști prin țărișoară... la el nu se pune?

Ingrid Mocanu

Image removed.

poza

Vezi cine sunt membrii GDS: http://www.gds.ong.ro/membri-gds

 

Lista membrilor Societății Timișoara (ultima actualizare: 11.06.2015)

APETREI Luiza Mihaela

ARDELEAN Sorin-Marcel

AZOIȚEI Constantin

AZOIȚEI Michaela

BAERAM Ali Ergun

BALINT Alexandra-Dina

BALINT Doina

BÂRLĂU Șerban

BIANU Ștefana

BIRO Magdalena

BOGDAN Piroska

BOTOIU Tudor

BUȘOI Cristian

CĂILEAN Diana Andreea

CERCEL Vasile

CHEYMOL Guylaine (Franța)

CIOROIANU Adrian (București)

CÎRMU Bianca-Anamaria

CIUREL Lidia

COIFAN Viorel-Gheorghe

DOCEA Vasile

DULVAC Horia

ENACHE Marin

FLANGEA Corina

FLORESCU (PORUȚIU) Anca

FRENȚIU Corina

GAGYI Dorina (Sorostin, SB)

GAVRELIUC Alin

GAVRELIUC Dana

GIULVEZAN Ovidiu

GIURA Marius-Dănuț

GOGA Cristian Ionel

GOGA Ovidiu Iosif

GRON Jaques (Lyon, Franța)

GROZAV Dan Ștefan

GUICHARD Yves (Lyon, Franța)

HARSANYI Nicolae

IEREMEIOV Laurian

IORDACHE Claudia

IOSCHICI Tiberiu-Dorinel

KASSOVITS Toma (Ploiești)

KILGOUR David (Canada)

KIRALY Alexandru

KUKI Szabolcs

LOLEA Cosmin

MACOVEI Monica Luisa (București)

MARIAN Andrei Mihai

MĂRIEȘ Teodor (București)

MARINEASA Viorel

MARINEASA Petronela

MATIUȚI Carmen

MATIUȚI Marcel

MIHIȚ Dorel (Germania)

MIHOC Daniela

MINEA Mihai (Caransebeș)

MONORANU Ana

MORAR Petrișor

NEAMȚU Silvia

NOVAC Cătălin Constantin

OANCEA Viorel

OLARU Stejărel (București)

OPREA Marius (București)

ORBAN Traian

PAȘCA-HARSANYI Doina (SUA)

PETCOV Marcu-Adam (Moldova Nouă, CS)

POPOVICI Elena (Sebeș, AB)

PORDEA Petru-Mihai

PROKS Romulus

PROROCU Petru (Bocșa, CS)

PUȘCAȘU Ștefan Victor Egmont (București)

RAȚIU Daniela

RĂZVAN Ileana

RĂZVAN-MIHALCEA Alexandra-Emanuela

RĂZVAN-MIHALCEA Florian

REGEA Mihail-Cătălin

REGEA Simona-Alena

ROTAR Amelia

ȘERBAN Liana Mihaela

ȘIACOVICI Ștefan

STĂNESCU-BELLU Evelina Elena

STOICA Cristiana (București)

STOICA Valeriu (București)

SZABO Zsolt

TIMOCEANU Viorel

TINCA Nicolae

TODORAN Pantelimon (SUA)

TOLCEA Marcel Iulian

TOMONI Ioan (Făget, TM)

TORO Tibor

TUTUIANU-CIUCAN Ana (București)

UNGUREANU Mihai Răzvan (București)

VĂDUVA Cristian Alin

VANCIU Vasile Camil

VANCU Emil (Arad)

VĂRȘĂNDAN Ioan

VASILESCU Andreea

VASIU Ileana

VÂTCĂ Elena

VIGHI Daniel-Teodor

VULTUR Smaranda Maria

ZAMFIR Alina Diana

ZAMFIR Liviu (Constanța)

ZĂRIOIU Tudorică

Video

Featured

VIETATI DEZGUSTATOARE: ASTAZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU! - PARTEA PROASTA ESTE CA SUNT MULTI NEINFORMATI, PROSTI, CARE-L CRED!

CUM ÎI CRED PE TIVILIC, BOT, ANGI, ORHIDEL, DIDE, DOGIOIU SI TOATĂ ȘLEAHTA DE LĂTRĂI, CARE AU FĂCUT AVERE ÎNJURÂNDU-I PE CEI CARE AU FĂCUT CEVA PENTRU ROMÂNI ȘI PENTRU ROMÂNIA, DAR AU AVUT VREO LEGĂTURĂ CU PSD!

<