PLACINTE CALDE

jfjgfg

Mă gândesc la cum m-a apucat lenea ca să-mi stresez ziua... Că, înghesuită de problemele care trebuiau rezolvate și că trebuie să-mi pice și musafiri in prag de seara, mă pune Aghiuță sa nu mă apuc să gătesc singurica (deși îmi place să fac tot soiul de minunății, de să-ți lingi și degetele mâncând...) și să comand de la „Plăcinte calde”, ceva dulce. Proasta hotărâre! Deși atunci când comanzi ți se precizează că - dacă locuiești în sectorul 4, comanda vine mai de dimineață - uite că tot așteptând, ajunge soarele la amiază și plăcintele nici gând sa vina! Dau un email in care spun că nu-i mai pot aștepta, că am programări și nu pot sa întârzii... și, ce sa vezi... mă sună un ipochimen a cărui tupeu și obrăznicie ajung la nivelul greu de suportat și mă ia la rost de ce mi-am permis să mă supăr, că de fapt, nu că am treabă, ci că nu mai vreau comanda și că să-mi fie rușine, că are el grijă să nu mai pot comanda niciodată.

Uluită, îi răspund că mie comanda îmi trebuie, că nu renunț la ea, dar, daca n-au ajuns cu ea la mine până la ora 11.00... mă găsesc acasă după ora 16.00 Mă bălăcărește cum ii vine la gura și mă amenința că va depune plângere la „organele abilitate” (?!?). Îi explic foarte pe înțeles, că are atitudine mârlănească, de ospătar din Ferentari și că așa va falimenta firma... dar n-am cu cine discuta! Acest ADRIAN NEGOIȚĂ nu ar trebui în niciun caz sa lucreze cu publicul... o internare la psihiatrie cred că ar fi mult mai indicată. Dar sa nu credeți voi că am scăpat ușor...jfdbdchnh

Primesc un email că am renunțat la comandă și că mi se vor returna banii. Păi asta înseamnă că această IULIANA, ce se recomandă că e managerul afacerii, nici nu știe ce vorbește! Comanda mea era cu ramburs, pentru că nu utilizez card bancar...ce bani să-mi returneze?! Ba mă și bălăcărește și asta ca o chivuță ce-si arata respectul dând poalele peste cap... Comerț românesc sadea! Una peste alta...cred că aici a intervenit și îngerul păzitor sau cine mă mai are in grijă... Că nu e exclus ca toată panarama asta sa fi fost ca sa fiu protejată... sa nu înghit ,,plăcinte calde” cu salmonela sau dracu' mai știe cu ce otrăvuri... Că mi s-au mai întâmplat ,,din senin” agitații de tot felul, ori ca sa întârzii și să evit un accident... ori ca sa nu iau ceva care mi-ar fi făcut un mare rău. Morala: când știi să-ți faci singură treaba... nu-i lăsa pe alții să te streseze! Iar vouă vă spun doar atât: sa nu va trebuiască PLACINTE CALDE...că le veți înghiți cu noduri sau, și mai rău, veți ajunge la UPU cu cine știe ce bucluc...!  Acum aștept să mi se coacă tava cu poale-n brâu și bag și alivencile la rumenit. Va pup!

LIVIA  HALICI

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?