PETRICA SI LUPUL

dhfhggf

Un idiot funcțional – ca majoritatea idioților cu pile, relații, sau rubedenii – care sunt puși în funcții „cheie” din instituțiile lăptoase ale statului, a scos o găselniță șuie, fix din supt-ordinea doctorului Niu-Niu-Niu.... Adecătelea de la IGSU. Cel puțin la Iași, de vo săptămână bună ne bombardează pe telefoanele 3-4G, cu un mesaj pompos și siropos care se tot repetă până la banalizare.

Banalizarea unui subiect este o consecință firească a oricărui fapt sau eveniment care este mediatizat și repetat în exces, de parcă am fi cu toții oligofreni ca și copchiii mamelor lor.

Dacă umpli un oraș de exemplu, cu la Iașul, cu indicatoarele „Oprirea interzisă” din 20 în 20 de metri, pe toate șarampoaiele cu felinare în vârf, plus țevi suplimentare de o juma de țol „între”, efectul este acela că și „lumea bună”, educată și cu mult bun simț, se pișă efectiv pe stâlpi, exact ca maidanezii care făceau până mai ieri legea...

Nimeni, nici măcar nu le mai observă, dar să le mai și respecte! Chiar și „duoamnele” super fine, cu chiloței mai mici decât masca de pe față, fac pipi din treacăt când sunt la volan și opresc chiar supt indicatoarele „premarului” tuciuriu, ca să-și cumpere la nevoie un prezervativ de la buticul de pe drum, cu nepăsarea evidentă a Poliției Comunitare sau Nazionalle, călare pe câini maidanezi.

Hau-hau-ul cu Covidul este cu adevărat o problemă actuală, în ciuda multor cretini care o contestă, că doar rățoiul Donald nu era nebun să-și dea singur cu șutul în târtiță după cât a măcăit el că Sarscov-ul e mai mult o gogoriță chinezească făcută să destabilizeze lumea și să dea apă la moară democraților lui moș Joe Biden taman înaintea alegerilor. Nu bre, Covidul chiar „egzistă”, EL ÎMBOLNĂVEȘTE oameni pe toată planeta, nu alege bogați sau săraci, purii la minte și la tru(m)p sau boșorogi UJB-iști, cum perorează visători #rezistenți din USR-PLUS, nici măcar între Trump și Johannis (Doamne ajută!)...

Dar ce se petrece oare în mintea a milioane de români rebeli și non conformiști ce au votat tot în mod idiot sasul nazist de două ori – în ciuda evidențelor și a minții românului de pe urmă – iar acum se pregătesc să dea masochist  votul unor jivine aciuite de securiștii lui Edi Helvig prin toate pliurile și cutele epidermice din cele mai intime locuri din partide? Ce îi mână pe ei în luptă, ce îi îndeamnă oare la o răzvrătire tacită, ignorând total mesajele ce la umple capul?

Fenomenul este însă cvasimondial. Proști și rebeli nu se găsesc doar aici în România, ei sunt cu duiumul peste tot, în Franța, Anglia, Germania, America, Rusia, doar că pe acolo oamenii au curajul să spună pe față că ei vor să le ia gâtul guvernanților, acelora care îi sacrifică, îi asupresc, care le fură viețile, în general care folosesc forța cumpărată de ei ca să lovească pe aceia ce nu se supun.

La noi în România, lașitatea, frica îmbibată în genele maternale, ticăloșia, care a depășit omenia și cinstea, îi fac pe mulți să protesteze tacit, ba purtând masca de „hoha” sub zbârnăul imens dintre ochi - pretinzând că nu găsește un chilot potrivit mărimii sale - ori purtând-o în buzunar, pentru cazul când sesizează o razie în locul pe unde umblă, ori cine știe ce motiv i se pare fiecăruia că ar putea REZISTA CA SĂ EVITE O AMENDĂ:!...

Hai să admitem că sunt mulți oameni ultra-religioși și credința totală în puterea lui Dumnezeu care îi apără, îi face nepăsători de a se înghesui la pelerinaje, la slujbe religioase în biserici, la pupat icoane și moaște de tot felul. Dar oare avem atât de mulți inconștienți care joacă cu Dumnezeu ruleta rusească punând în pericol și viețile celor dragi?

În România, răspunsul trebuie căutat în altă direcție: NIMENI nu crede o iotă actuala GUVERNARE, nu crede o iotă din  cifrele enunțate, din măsurile luate, din banii împrumutați din bănci care dispar în găuri negre din buzunarele lor! Lumea se ascunde doar după prostie, după ignoranță, ca să le dejoace acestor criminali de la putere planurile, dar tot aceeași lume nu înțelege că folosind acest comportament, le face de fapt jocul.

Ei pe haosul pe care chiar ei l-au creat se bazează, chiar ei îl întrețin, pentru ca acest haos să funcționeze ca un reflector băgat în ochii românilor, în timp ce în spatele lui, mâinile operează lejer, încărcând bani și voturi în buzunare!

Tot circul mediatic intens întreținut cu ajutorul televiziunilor - gras plătite din banii furați pe spinarea poporului român - este făcut doar cu scopul de a distrage atenția de la jaf, iar la asta contribuie cu toate gurile de foc care ar fi instituțiile publice și  care ar trebui să lucreze în interesul statului.

Prostia abominabilă cu transmiterea și pe telefonia mobilă a mesajelor alarmiste, are efectul previzibil a unui rahat lăsat la soare să se usuce pe cărare. Este exact ca și în povestea cu prostul satului Petrică, pus văcar să scape ziua lumea de idioțenia lui, dar care odată s-a gândit el cât de important este și a venit în sat țipând disperat: „luuupul  băăă!”. Au ieșit oamenii repede cu furci, cu topoare, cu vătraie încinse, cu pari rupți din gard. A doua zi la fel, a treia la fel. În a patra zi chiar au venit lupii. Petrică a fugit în goana mare strigând la săteni „lupii băăă!” Știind cât e de prost, nimeni nu s-a mișcat, iar lupii au decimat turma satului.

La noi, lupii l-au plătit pe LUCOVID să strige „lupiii!”

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?