PERFIDIA PROPAGANDEI

hfhfjkk

Mai zilele trecute, la slujba de seară a pastorului Evanghelist al Diavolului Mihai GâdeaAntena3/CNN – și-a îmbrăcat gluga de gâde al adevărului și cu satârul în mână a retezat dinr-o lovitură capul Adevărului.

Perfidia acestor ticăloși care nu mai departe decât acum 10-12 ani în urmă erau o televiziune populară printre români și ținea sus steagul luptei antibăsiste  și a armatei de globaliști pe care Javra Ceaâră o asmuțise împotriva nației.

Nu a ținut mult, iar securistul ceaușist Dan Voiculescu - cât a stat în pușcărie condamnat politic cu  ajutorul unor magistrați corupți, slugi ale Sistemului precum procurorul interlop de la Iași Emilian Eva - a hotărât să treacă nonșalant cu bagaje și haremul plin cu curve penale în barca globalistă, de unde mai câștigă și vagoane cu dolari.

Unde până ieri scuipau, astăzi ling cu poftă.

Sistemul a dat ordin să fie denigrat din toate puterile „comunismul”! Dar nu cel actual, adică comunismul extremist globalist promovat de Joe Bidon și alte excremente de prin UE precum urSula vander Lien sau alții ca necrofilul Macron, sau cancelarul Germaniei, demn urmaș al ticăloasei Angela Merkel, acea gorbaciovă a statului federal german care efectiv a distrus Germania cum a făcut Gorbaciov cu URSS în 1989.

Perfidia Sistemului a ajuns acolo acum de frica a ceea ce se va întâmpla oricum anul viitor, când globalismul va cade prin votul majoritar al popoarelor. Cel puțin liderii actuali ai Coaliției Binelui care se luptă din răsputeri să pună frâu unui Război Mondial dorit de liderii de la Davos, care fiind conștienți că orele lor sunt numărate, vor pur și simplu să se declanșeze un război nuclear care să le îndeplinească dorința de a diminua cât mai mult populația lumii. SUA lui Joe Bidon și a Partidului Democrat american - în spatele căruia activează ca slugi Barack Obama, familia Clinton, etc - știu că în curând vor fi vânați și deferiți unui Tribunal Mondial care este înființat la Georgia – USA și care îi vor aresta și îi vor închide pe toți pe viață. Ei știu asta, nu mai au ce pierde, dar până atunci folosesc cantități uriașe de bancnote care nu au nicio acoperire materială ca să cumpere Presa mainstream pe care au aservit-o și care se află exact în aceeași situație ca și dânșii, fiind în pericol de a fi trasă la răspundere și judecată în același lot de ticăloși care au atentat la viața omenirii.

Prin urmare Gâdea și trepădușii lui au găsit de cuviință să facă o emisiune „a adevărurilor neștiute” prin care să dezvăluie ei chipurile că Ceaușescu ar fi fost trădat de niște generali ai armatei române în frunte cu gen. Miltaru care a acționat imediat după declanșarea „revoluției-lovitură de stat” la arestarea de exemplu a generalului de securitate Iulian Vlad. Da. Așa a fost. Ion Iliescu a fost omul Moscovei. A fost școlit la Moscova și recrutat de KGB din vremea studenției. Ceaușescu a fost un patriot adevărat și el a ajuns în  conflict cu conducerea PCUS - în special după intrarea rușilor în Cehoslovacia, când Nicolae Ceaușescu s-a dezis și s-a delimitat de politica de agresiune al celorlalte state membre ale Tratatului de la Varșovia și a refuzat să permită trupelor sovietice să tranziteze România, fapt ce putea să ne fi costat și pe noi o invazie.

Dar ce nu spun jigodiile astea trădătoare de la Antena 3 și pleiada de râme care ling acum cururile globaliste cum fac toți invitații din studiouri ca generalii Corneliu Dobrițoiu, oameni scăpătați dispuși să mai scuipe pe trecutul lor fără glorie pentru o sperată glorie postumă!?

Uită să spună că de la Gorbaciov încoace URSS a fost capturat de globalism, iar toate acțiunile de destrămare a URSS care au avut loc după Gorbaciov și Boris Elțîn încoace au jucat cartea globalistă! Cu acel comunism globalist s-a luptat Ceaușescu și el poate că nici nu știa asta, ca și securiștii de lângă el care l-au trădat și au devenit imediat slugi globaliste! Singurii patrioți adevărați care erau pe cale să dejoace „revoluția” de mascaradă pusă la cale cu ajutorul sovieticilor - dar susținută de globalismul care deja ocupase Europa de Vest - au fost generali din armată precum ministrul Milea, pe care Ceaușescu nu l-a înțeles când a refuzat să tragă în popor, iar ulterior generalul Gușă – șeful numit al MStM și Gică Popa, ce a fost obligat de gașca pucistă să-l condamne la moarte pe Ceaușescu în simulacrul de proces de la Târgoviște!

Deci Antena 3 – sub pretextul redării adevărului „neștiut” – se prelinge acum prin canalizare ca și dejecțiile spre stația de epurare și încearcă să se folosească de adevăr spunându-l doar parțial ca să inducă românilor intoxicarea că rușii sunt cei răi care au atentat și la libertatea României la momentul Loviturii de Stat din 1989, fără de care se înțelege că noi eram și azi „bine mersi” cu Nicușor sau Valentin Ceaușescu „iubiți conducători” și o Românie prosperă cu Dan Voiculescu  Prim Ministru al României...

Jegurile arată prin interviuri și mărturii reale ale unor persoane care au participat la lichidarea soților Ceaușescu - fiind în hora „revoluției” cu vrerea sau fără vrerea lor - conștienți sau nu de jocul și echipa în care acționează, iar ei povestesc „pe bune” evenimentele la care au participat direct! Antena 3 interpretează tendențios că datorită rușilor ne-am pierdut statutul de țară suverană.  Da, așa o fi fost, datorită rușilor GLOBALILȘTI plus al trădătorilor noștri români din țară în care l-au folosit pe Ion Iliescu ca pe o veche slugă a comuniștilor staliniști, plus alții de teapa  ovreiului Petre Roman și a altor alogeni infiltrați ce au deschis granițele și au făcut spectacolul cu „revoluția” regizată de Sergiu Nicolaescu, alt produs în laboratoarele KGB.

Am curajul să pariez că Iliescu habar nu avea despre existența globalismului mondial și nici despre  amploarea pe care o avea el în lume. În capul lui, a ajuns în sfârșit la putere în fruntea Partidului pe care el l-a slujit cu devotament, dar nu a putut accede în fruntea lui datorită dictaturii ceaușiste, ceea ce era adevărat, însă asta nu înseamnă că dai lovitură de stat ajutat de armate străine. Iliescu trebuie condamnat azi, la vârsta care o are, să sfârșească fără onoruri în pușcărie pentru că de fapt a sacrificat Țara și poporul român ca să-și satisfacă el o dorință.

Mihai Gâdea are misiunea de a denigra cât mai mult Rusia și poporul rus, care astăzi, sub Vladimir Putin, este exact contra acelei Rusii ale lui Gorbaciov și Boris Elțîn ce a destrămat URSS. Rusia de ieri nu e Rusia de azi și nici de mâine, deoarece Putin vrea în mod firesc să redea țara rușilor și toate teritoriile pe care le-a avut înainte de a fi fost trădată de globalism. Asta trebuie să înțelegem, dar în contextul de azi, când Putin a declarat și a dovedit că nu este călău de oameni precum a făcut fascistul Zelensky care și-a condamnat la decimare propria populație și a distrus efectiv țara pe care o închinase americanilor lui Hunter și Joe Biden.

Gâdea vă spune: „nu iubiți Rusia, urâți-l pe Putin! Ei au distrus suveranitatea României, ei l-au omorât pe Ceaușescu!”

Iar noi vă spunem: MINCIUNI! INTOXICARE! Nu iubiți Rusia, dar trebuie să o respectăm! Este o mare forță militară, un popor cu o cultură solidă ca și orice alt popor din Vestul lumii. Ca și China, SUA, Franța Anglia, etc. Rusia de azi este singura noastră salvare de americani și colonialiștii UE! Suntem o țară mică lăsată intenționat fără armată proprie și fără putere de decizie. Trebuie să fim prieteni cu o putere militară, că nu avem încotro, dar acum puterea militară care ne pune în pericol să devenim o carne de tun este NATO! Trebuie să ieșim din UE și din NATO! Trebuie să ne aliem cu Ungaria, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Turcia, Grecia, Serbia și evident, cu Rusia! Acesta ne este viitorul, este singura soluție care ne mai poate salva de la pierire!

Iar asta depinde numai de ceea ce vom vota, de un partid naționalist-suveranist care azi este ascuns de Gâdea și Antena3/CNN ca și pe lidera lui.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?