PE VIATA SI PE MOARTE!

hdjfjfk

Alianța de eliberare planetară înregistrează victorii majore, în timp ce showman-ul Biden Horror a preluat controlul.

Alianța de eliberare planetară a obținut victorii majore săptămâna trecută în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Thailanda și Pakistan, în timp ce bătălii majore dăinuie în Europa și Turcia.

În SUA, trezirea în masă a atins o masă critică, deoarece 70% dintre americani sunt de acord că afacerile străine ale președintelui american fals Joe Biden, schemele de mită și trafic de influență sunt „foarte grave.” Aceasta înseamnă că majoritatea oamenilor sunt acum aproape de adevăr....

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12077151/Most-voters-say-Joe-Hunters-business-deals-links-alleged-bribery-scheme-serious.html

Acum, oamenii nu trebuie să mai fie distrași de „avatare” precum Biden sau George Soros, astfel încât să putem viza și neutraliza adevăratul inamic. De aceea, îi rog pe cititori să partajeze următoarele două videoclipuri scurte prietenilor și familiei care își dau seama că ceva nu este în regulă, dar încă nu înțeleg ce este.

Primul este despre familia Rockefeller și controlul lor rău asupra industriilor medicale și a altor industrii.

Următorul, identifică BIS ca sursă a problemei, dar nu poate numi proprietarii Rothschild/Rockefeller etc.

Dacă nu definim și precizămim sursa reală a problemei, vom continua să ne frământăm inutil ca niște orbi furioși.

Iată câteva nume specifice ale criminalilor de război care trebuie aduși în fața justiției: David Rockefeller Jr. Hillary și Bill Clinton Rockefeller, Mark Zuckerberg Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Klaus Schwab Rothschild și alți diferiți Rothschild (cu posibila excepție a lui Nathaniel, care a cooperat cu alianța de eliberare), familia regală olandeză etc.

De asemenea, trebuie să mergem după servitori de top precum Victoria Nuland, Eliot Abrams, Justin Castrudeau, Bill Gates, Larry Fink, Vladimir Zelensky, Alex Soros, Chrystia Freeland, Jens Stoltenberg etc.

Iată un singur semn, care indică amploarea crimelor lor de război: „Probabil că au mai rămas doar 18 milioane de oameni în Ucraina în acest moment, au fost inițial 34,5 milioane și dacă te întorci în anii 1990, trăiau peste 80 de milioane de oameni. loc”, potrivit colonelului Douglas MacGregor.

Acesta este un genocid deliberat și masiv, menit să ucidă bărbați și să înrobească femei și copii în scopul torturii și sclaviei. Acest lucru nu s-a întâmplat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, SE ÎNTÂMPL ACUM. Orice oficial guvernamental care își exprimă sprijinul pentru ceea ce se face în Ucraina este un criminal de război și va fi tratat ca atare.     njnfhjj

Acest lucru se întâmplă. Putem confirma că acțiunea militară împotriva acestor oameni, este în desfășurare. Am fost alertați de cititori despre zvonurile că generalul superior al Pentagonului Mark Milley ar fi mort. Am cerut două surse de la Pentagon să confirme acest zvon. Unul a spus: „Generalul Milley a fost înlocuit cu un Avatar și CGI”. Unui alt om, care îl cunoaște personal, i s-a spus că „era ocupat” când a încercat să ia legătura.

jfhffgj     Alte surse ne-au spus că elicoptere Blackhawk au zburat grupat spre Washington DC.

Pentru a-și ascunde mișcările, camerele meteo au fost închise de-a lungul coastelor SUA.

Sunt semne clare că Donald Trump este comandantul șef, falsul avatar Joe Biden a luat brusc o măsură cu o întorsătură de 180 de grade și a trimis trupe la granița cu Mexic pentru a opri sute de mii de „imigranți ilegali” de vârstă militară, care încearcă să intre în țară (noi vă vom  spune mai multe despre războiul civil din SUA, mai jos).

Există, de asemenea, un război secret uriaș care se desfășoară în Marea Britanie, acum! Mafia khazară încearcă să folosească încoronarea satanică a regelui Charles (a avut loc la șase luni, șase săptămâni și șase zile după uciderea reginei Elisabeta a II-a) ca o scuză pentru a prelua controlul asupra sistemului financiar cuantic. Șeful MI6 (numit de Elizabeth) nu are nimic din toate astea și raportează că este izolat (sechestrat) în birou.

Restul buletinului informativ de luni este disponibil numai pentru membrii BenjaminFulford.net care dețin un abonament plătit.

BENJAMIN FULFORD

preluare, traducere, adaptare și editare

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07