PARIA

FJGUIUFS

Buna ziua, Viață!

Iată că au trecut si cinci ani de când am fost aruncat afară din SRI ca pe o măsea stricată. Cei cinci au trecut, acum nimic nu mă oprește să vorbesc despre ce îmi aduc aminte.

Onoarea nu mă lasă să stric feng shui-ul celor care consideră că luptă pentru țară, deși majoritatea celor din Sistem se bucură doar pentru locurile de muncă bine plătite și pentru avantajele oferite de locurile de muncă. În interiorul Sistemului am găsit puține persoane pe care să le consider demne de atenție, demne ca Oameni.

Mult mai mulți Oameni sunt afară, iar cei care se consideră parte a unei Caste, au dreptate, da! Casta din interior e putredă, iar ea e dominantă.

Nu mă mai interesează de mult direcțiile acelei Caste.

Altceva e important, iar asta se vede din afara gardului. Gardul te protejează de cei de afară, dar nu realizezi cât de mică e curtea ta, indiferent cât de bine te simți la adăpostul gardului.

Nu am fost înfrânt de clanul Coldea, Maior, Kovesi și nici nu voi putea fi înfrânt vreodată de aceștia. Poate într-o zi Sistemul va da undă verde la arestări..condamnări....etc.

Până atunci ei sunt protejați de părtașii la afacerile din Sistem.

Dar, despre asta, doar Dumenzeu știe. Eu sunt liber, mândru de ceea ce am făcut pentru țară și mai ales că nu am ieșit șifonat dintr-un război greu, pe care nu poți să îl duci cu Sistemul până la capăt, pentru că sunt un simplu muritor.

Am ales Viața, iar Viața m-a ales pe mine. Acum nu mai vreau decât să trăiesc simplu, pentru mine, familie si apropiații mei, așa cum o fac de cinci ani, fără sincopele și piedicile puse de mai marii Sitmemului avariați de dezvăluirile incomode, dar reale, pe care le-am făcut de-a lungul timpului.

Va urez tuturor prietenilor mei, dar și ai emisiunii Secretele Sitemului, să aveți putere de a înfrunta Sistemul. Dacă o faceți voi, atunci voi vă veți simți bine si în jur veti vedea progresul!

Dumnezeu să ne dea la toți, după suflet!

P. S. Nu intru in politică.

DANIEL FLOREA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?