PARASTAS DANSANT ÎN PIATA VICTORIEI

sjjhytvj

#hastgii noștri dezamăgesc pe zi ce trece. Am văzut că aseară protestau în Piața Victoriei. Acealeași clișee de doi lei, aceleași texte leșinate.

Prima dată am zis că sunt supărați că nu au primit invitații la nunta Olguței. Între noi fie vorba nici eu nu i-aș fi invitat, că ăștia veneau sigur fără dar, se îmbătau și strigau prostii, iar spre dimineață voiau să danseze „găina” ori „cearșaful” și să fugă cu tacâmurile în buzunar. Ar fi stricat atmosfera, zău așa.

Ulterior, după ce zbierau pe acolo, am avut impresia că numai pentru a o concura pe Olguța, a pus-o și Kovesi de o nuntă cu sepepistul. Și asta numai pentru a o oftica pe Olguța!

Procuroarea, a închiriat toată Piața Victoriei, pentru nuntă. M-am înșelat și de data asta. LCK probabil vrea să își facă înainte de măritiș o carieră bruxeleză și pe urmă să devină „fată cuminte”, de casă.

În fine. Ulterior m-a lămurit ăla mic, mai debil, a lu' Caramitru. Era de fapt un parastas organizat pentru Rațiu și Diaconescu și asta numai pentru că Iliescu se simte bine în continuare. Și am înțeles! Nuntă, botez, luat de moț, parastas, înmormântare, ori priveghi sau miting politic, societatea românească are tot timpul pe unii care se vor aduna în Piața Victoriei să producă deranj!

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?