OPRITI CONTROLUL ASUPRA LUMII! – STOP WORLD CONTROL!

nsndhhj

„Când implementăm noua variantă? Sperăm să-i „vopsim” pe toți cu FRICA” - Guvernul britanic

Accesați versiunea online pentru a vedea toate referințele, dovezile și multe mai multe informații despre această descoperire șocantă a mesajelor text guvernamentale extrem de deranjante.

„Când implementăm următoarea variantă? Sperăm să-i vopsim pe toți cu culorile fricii” Acestea sunt cuvintele exacte ale fostului secretar de stat pentru sănătate și îngrijire socială a Regatului Unit, Matt Hancock. El comunica cu Damon Poole, consilier special al Departamentului Media pentru Sănătate. Conform unor capturi de ecran ale mesajelor WhatsApp, Hancock i -a transmis lui Poole cum s-ar mai „speria toată lumea cu noua îngrijorare”, la care Poole a răspuns: „Da, ceea ce va obține schimbarea  comportamentului în sensul bun, dorit”.

 „Când implementam noua variantă?”, a întrebat Hancock, dar Poole a fost mai precaut: „M-am gândit mai mult la asta și credem că trebuie să fim mai precauți”. „Merită acționez puțin ca să nu fie încă nicio scurgere la vârf, cred”.

La o săptămână după această comunicare în cadrul guvernului Regatului Unit, varianta a fost într-adevăr implementată, pentru „a picta cu vopseaua fricii” și „a obține o schimbare adecvată a comportamentului”.

BBC - Fișierele de interdicții

Ziarul britanic The Telegraph a obținut peste 100.000 de mesaje WhatsApp trimise între miniștri, oficiali și alții. Acestea sunt lansate publicului ca fișiere de blocare (fișiere de interdicții).

Aceste mesaje arată modul în care guvernele folosesc tactici de sperietură pentru a forța conformitatea și a împinge populația  prin interdicții, la subordonare.

Acest lucru a fost dezvăluit anterior de Brian Gerrish, jurnalist de investigație și redactor principal al coloanei din Marea Britanie. La 5 februarie 2022 a depus mărturie în fața unui Mare Juriu, împreună cu unul dintre cercetătorii săi experți, Debbie Evans, care a fost consilier guvernamental la Departamentul de Sănătate din Marea Britanie. Ei au dezvăluit documente care arată modul în care guvernele folosesc psihologie aplicată și hipnoză pentru a crea frică și anxietate în populație, cu scopul de a -și schimba comportamentul normal, într-unul de teroare și groază.

Într-un document guvernamental numit „SAGE / SPI_B C0VID ECHIPĂ”, am citit următorul paragraf:

 „Amenințarea percepută: un număr substanțial de oameni încă nu se simt amenințați personal; (...) Nivelul perceput de amenințare personală trebuie crescut în rândul celor care sunt plini de proteste, folosind mesaje emoționale care lovesc greu.

Cu alte cuvinte, frica trebuie să fie ridicată, pentru a convinge populația să se conformeze la toată tirania guvernului. Acest lucru a fost confirmat de o înregistrare video scursă, a reuniunii zoom a unui oficial al guvernului african, care a spus personalului său: „Trebuie să creștem decesele C0VID pentru a prelungi interdicțiile”.

Această înregistrare scursă poate fi văzută în documentarul „Busted - Crimele Media expuse”. În acel videoclip puteți vedea de asemenea un director tehnic al CNN să recunoască unui jurnalist sub acoperire de la Project Veritas, că arată în mod deliberat decese C0VID pentru a crea frică în populație.

„Dacă nu ne ridicăm ACUM, vom pierde tot ce ne este drag!”

Acest mesaj a fost deja trimis de curând împreună cu alte e-mailuri, din cauza unei erori tehnice. Cu toate acestea, momentul este critic, așa că vă rog să „pierdeți” puțin timp pentru a citi și pentru a răspunde efectiv chemării. Să fim adevărați eroi, să devenim cu toții o forță unită care fac o diferență masivă împreună!

Suntem în cel mai critic moment din toată istoria umană. Timp de secole, o rețea criminală la nivel mondial de tirani înstăriți au planificat pentru acest moment, unde vor să devină conducătorii absoluți pentru toată umanitatea!

Aceste entități financiare controlează lumea mai ales în spatele scenei, deoarece dețin toate băncile, aurul, argintul, petrolul, energia, tehnologia, mass -media și își folosesc puterea pentru a influența guvernele.

Dar nu sunt mulțumiți numai cu asta! Ei vor să înlăture literalmente toate drepturile, libertățile și bunurile de la toți oamenii din lume.

În esență, planul lor se reduce la acest lucru: faceți din Pământ o închisoare imensă, unde nimeni nu are voce, identitate sau drept și unde toate resursele sunt în mâinile acestor elite. Aceasta este literalmente agenda lor, descrisă în detaliu în propriile lor cărți, site -uri web-uri, videoclipuri și rapoarte.

Dacă nu ne ridicăm, EI ne vor fura totul  ce ne este nouă drag.

Milioane de oameni mor deja din injecțiile impuse, care fac parte din cel mai mare program de exterminare și depopulare ce a fost lansat vreodată împotriva umanității. Scopul lor declarat public este de a reduce omenirea la 500 de milioane de oameni.

Am creat Stopworldcontrol.com pentru a fi o platformă ce are menirea de avertiza umanitatea cu privire la ceea ce ne amenință pe toți! Lucrez cu oameni de știință, medici, avocați și jurnaliști din lume, de top, pentru a alarma omenirea noastră.

Scopul meu este să ridic o armată de milioane de oameni curajoși, cinstiți și grijulii din întreaga lume, care se vor alia împreună și vor spune „Nu!”  acestor criminali.

Principalul nostru dușman este mass-media meinstream, care este folosită de elite pentru a spăla creierul întregii  populații mondiale, astfel încât toată lumea să devină oarbă și să se comporte fără nicio opoziție, în concordanță cu agenda lor.KLFGFGDHJSGFDGHH

Adevăratul răspuns la toate acestea este să le arătăm oamenilor ce se întâmplă. Odată ce umanitatea se trezește și înțelege Planul, precum și veridicitatea lui, ea va rezista!

Minciunile distrug oamenii. Adevărul salvează oamenii.

Principala noastră misiune trebuie să fie răspândirea adevărului, prin toate mijloacele. Adevărul va înlătura orbirea umanității. Aceasta este o mare provocare, deoarece adversarii noștri au trilioane de dolari pe care îi investesc strategic pentru a controla mințile umanității.

Pledoaria mea pentru toți cei care au citit și înțeleg  acest lucru, este: „vă rugăm să nu-i lăsați să reușească! Nu le permiteți să fure toate libertățile, drepturile, proprietățile și chiar identitatea oamenilor din această lume!”

Trebuie să ne ridicăm în picioare. Trebuie să strălucească o lumină a adevărului. Este timpul nostru să fim eroi, care nu va permite acestor infractori să-și aibă drumul lor către victorie.

Dacă vă pasă de lume, de umanitate, de voi înșivă și de cei iubiți, atunci vă rugăm să deveniți un susținător puternic al StopworldControl. Nu pot face asta singur. Costul este prea mare, iar în prezent insuportabil. Este în pericol activitatea StopWorldControl.com. Dar împreună putem crea o platformă la nivel mondial pentru ca vocea adevărului și a speranței să se audă și să triumfe. Așadar, vă rog să fiți alături de mine, să facem să dăinuie StopworldControl.com.

Putem trezi umanitatea, și preveni această agendă malefică!

Dacă toți vom face ceea ce trebuie, vom vedea că lumea va fi smulsă, deturnată, de la acești criminali.

Sunt un grup mic, iar noi ceilalți, suntem marea majoritate.

Dar cei 99% trebuie să se ridice cu puterea unității lor! Faceți ceea ce nu ați făcut până acum într-un moment pe care nimeni nu l-a mai văzut până acum! Nu vă rețineți, nu vă temeți, dar fiți imediat fiecare câte un erou care face ceva care va ajuta la desfacerea strânsorii asupra umanității.

DAVID SORENSEN    JFHSDFFGG

Culegere internet, traducere și adaptare,

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?