ONU promite RAIUL lumii, dar trage omenirea în IAD!

jfhdhfhfjhj

În acest weekend, incredibilul adevăr despre Națiunile Unite va fi dezvăluit lumii de către unul dintre oficialii lor la nivel înalt.

Știați că acest lucru este conceput de psihologi, care știu exact ce va putea câștiga încrederea oamenilor?

ONU a angajat, de asemenea, cei mai buni copywriteri din lume, sau ar trebui să spun „WORD WIZARDS”? Experți care fac magie cu cuvinte. Când citești Agenda 2030, simți că ești pe cale să intri în rai. Ei promit cele mai minunate schimbări de pe pământ, cum ar fi eradicarea sărăciei, sfârșitul foametei, justiția socială, sănătatea pentru toți și așa mai departe. Iată cum atrag lumea de partea lor: fac trucuri magice cu cuvinte strălucitoare. Ei promit raiul, în timp ce eliberează iadul.

Milioane de oameni sunt literalmente în transă, total hipnotizați, convinși că sediul Națiunilor Unite este sediul îngerilor care vor vindeca lumea. Așa îi păcălesc pe toți. Ce masca frumoasa!

Mai multe persoane mi-au spus: „Nu văd nimic în neregulă cu Agenda 2030, este pur și simplu minunat!” Desigur ca este.

      CARE ESTE MASCARADA?    bcjkgjhfdg

Desigur, ei nu vor atrage umanitatea de partea lor atunci când vor spune: „Vom ucide pe cei mai mulți dintre voi, îi vom înrobi pe restul și vom deveni singurii proprietari ai tot ce este pe pământ”.  Asta trebuie împachetat ca un cadou cu cea mai colorată hârtie pe care o pot găsi, care are aur țesut prin ea și clopoței argintii atârnând în lateral! O „doamnă” superbă îl ridică în aer, în timp ce o orchestră regală izbucnește în melodii extatice. Trebuie să arate absolut superb, ca cel mai bun plan pentru a salva lumea vreodată! Dar totul este o mască.

Acesta este motivul pentru care numim asta, DEMASCAREA Națiunilor Unite. De aceea spunem că SECRETELE întunecoase vor fi dezvăluite.

Ceea ce veți vedea, este însă mult mai mult decât o expunere șocantă a răului. Fii sigur, acesta nu este un film care să adauge groaza de a ști cât de mult întuneric este. Oferă o viziune minunată pentru viitor. De aceea sunt atât de FERICIT că pot să demasc acest lucru lumii. Sunteți pe cale să primiți o viziune frumoasă și plină de putere pentru viitorul umanității.

Toți cei care îl urmăresc, vor rămâne cu speranță, entuziasm, pasiune și viziune.

Vă rugăm să ajutați la răspândirea acestei revelații cu adevărat revoluționare. Trimiteți din nou acest articol. Nu vă fie teamă să le amintiți oamenilor. Oamenilor trebuie să li se amintească! Așa că împărtășește totul din nou, oriunde poți, astfel încât să devină cu adevărat o explozie a cunoașterii Adevărului în întreaga lume.

      Acesta este motivul pentru care Noua Ordine Mondială este sortit eșecului...

Nu există nicio îndoială că Noua Ordine Mondială criminală, care se stabilește peste tot în jurul nostru, se va prăbuși în capetele celor care au construit-o.

      PLANUL

Există principii universale, eterne și de neclintit în lumea noastră, care nu pot fi schimbate niciodată. Unul dintre aceste principii atemporale este:

      Forța oricărei clădiri este fundația ei. O clădire cu o fundație proastă se va prăbuși.

Noua Ordine Mondială este ca o clădire masivă, care este ridicată în întreaga lume. Văzând-o, poate fi intimidant, deoarece este atât de uriașă și implică majoritatea guvernelor lumii, care colaborează la ridicarea acestei gigantice Noi Ordine Mondiale, a tiraniei fără precedent. Să fii martor la acest sistem masiv în întreaga lume, este foarte înfricoșător pentru mulți oameni. Dar există o veste minunată...

       Fundația acestei Noi Ordini Mondiale este cât se poate de șubredă, ceea ce înseamnă că se va prăbuși. Care este fundamentul ei? Cea mai expusă farsă din toate timpurile: C0VID!

Sute de milioane de oameni din populația lumii - printre care se numără cei mai inteligenți, cei mai curajoși, cei mai creativi și grijulii din întreaga umanitate - sunt pe deplin conștienți de faptul că acest C0VID, este o operațiune criminală. (Vezi dovezile că a fost planificat.)

        Nenumărați avocați, jurnaliști, oameni de știință, ofițeri de poliție, politicieni buni, medici, asistente și mulți alți oameni curajoși și educați știu cu toții că minciuna C0VID este un masterplan criminal.

       jdhsgg Din ce în ce mai multe dovezi sunt dezvăluite în fiecare zi, din ce în ce mai mulți avertizori ies în față, tot mai mulți oameni văd că bacteria C0VID este o crimă organizată împotriva umanității.

WorldFreedomDirectory arată asta prin peste 750 de organizații diferite din întreaga lume, care știu că este o înșelătorie și se luptă pentru a o expune. Și toate acestea sunt doar începutul unei treziri mondiale de proporții inimaginabile.

Aceasta este o veste bună pentru noi toți, deoarece dacă vedem că această farsă masivă este dezvăluită ca și cum nimic nu a mai fost dezvăluit până acum în toată istoria și știm că această minciună expusă este însăși temelia Noii Ordini Mondiale, atunci putem fi siguri că NWO se va prăbuși.

       Baza sa este cel mai tremurător, mai zguduit și cel mai crăpat fond de ten pe care cineva și-o poate imagina. Căderea sa, este, prin urmare inevitabilă, conform unor principii universale neschimbate.

      Noii Ordine Mondiale îi lipsește orice substanță

BIDEN ÎNTR-UN BALON DE SAPUN

Un alt motiv pentru care Noua Ordine Mondială va eșua, este că nu are substanță. Se bazează în întregime pe iluzii, propagate de mass-media. Nu există putere în ea.

       Deoarece îi lipsește substanța, trebuie să supraviețuiască încercând să suprime ceea ce este substanțial: știință actuală, date medicale adevărate, studii de încredere, realitate de bază, mărturii avertizorilor, experiențe autentice ale umanității etc.

        Iluziile sunt aruncate în aer ca un balon de săpun, pentru a ascunde realități foarte puternice. Acest lucru nu poate dura.

Suprimarea adevărului funcționează pentru un timp, până când forța realității sparge și spulberă minciunile înșelăciunii. De aceea există SPERĂ. Speranță frumoasă și de neclintit.

Tot ceea ce încearcă infractorii globaliști, va fi expus imediat de sutele de milioane de oameni care s-au trezit în timpul primei pandemii. Fie că este vorba despre război meteorologic (etichetat „schimbări climatice”), penurie de alimente și gaze, criză energetică, colaps economic, pandemii cibernetice, invazii extraterestre, impacturi de asteroizi etc.

Își vor încerca toate trucurile, dar totul se bazează pe minciuna masiv expusă a C0VIDULUI, care este baza pentru tot ceea ce vor încerca.

Cei răi cad în propriile lor capcane, sunt uciși cu propriile lor arme, își sapă propriul mormânt, sunt prinși în propriile lor plase.

Aveți speranță, oameni scumpi ai lumii. Eforturile, rugăciunile și lacrimile tale nu sunt în zadar. Vocea ta este auzită, mai mult decât ești conștient.

Situația s-ar putea să devină încă foarte urâtă pentru o vreme, întrucât criminalii globaliști încearcă cu disperare să-și forțeze planurile, făcând o greșeală după alta. Un monstru care intră în panică poate face multe daune înainte de a muri.

Trebuie să fim puternici în credință, speranță și iubire și să ne ajutăm unii pe alții. Fii o sursă de sprijin pentru ceilalți, în orice fel poți.

S-ar putea să vedem niște vremuri grele, dar dacă rămânem puternici în credința care vede dincolo de munții necazului, vom trece prin a deveni și a rămâne oameni mai buni.

Pentru că atunci când ne păstrăm credința, speranța și dragostea în momentele grele, ne construiește caracterul și ne face oameni cu mai multă putere și viziune, care pot face lucruri fenomenale.

Așa că... stai acolo. Oricât de uriaș și intimidant ar putea arăta acest „turn al lui  Babel” mondial, în timp ce globaliștii își construiesc mastodontul Noua Ordine Mondială - care blochează soarele pentru umanitate și vrea ca toții să trăiască în umbra lui înfricoșătoare - vedem cum se clătină deja încoace și încoace, crăpând chiar la fundație.

Vânturile adevărului bat din ce în ce mai tare. Uriașul cade și toți cei care sunt cu el... se prăbușesc.

Trebuie să continuăm să răspândim Adevărul în orice fel putem.

David Sorensen

StopWorldControl.com

Cules de pe Internet, traducere, adaptare și redactare:

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?