O ORA DIN VIATA DUMNEAVOASTRA POATE SCHIMBA ROMÂNIA - SEMNEAZA PENTRU LIVIU PLESOIANU!

picture

O oră din viața dumneavoastră pentru candidatura noastră...

poza    Dacă apreciați că are importanță pentru dumneavoastră și pentru țara noastră lupta și consecvența mea din prima secundă în care am intrat în politică, dacă doriți să avem posibilitatea de a participa împreună la alegerile prezidențiale astfel încât să readucem România pe făgașul propriului destin, atunci este necesar efortul dumneavoastră preț de o singură oră. Doar atât – o oră...

     Tot ce vă rog este să descărcați lista pentru semnături (de aici:http://liviuplesoianu.ro/wp-content/uploads/2019/08/LPsemnaturi2019.pdf) (sigur găsiți pe cineva, un vecin, un prieten, să vă ajute în cazul în care nu aveți imprimantă), să o completați fie și cu o singură poziție (chiar dacă e doar semnătura dumneavoastră) și să o trimiteți prin poștă (aflați adresa de la domnul Dorel Lăcătuș, la numărul 0739.587.677).

    Eu NU voi cumpăra nicio semnătură și NU mă voi vinde pentru nicio semnătură, cum o fac mult prea mulți! Mă interesează doar susținerea OAMENILOR LIBERI!

poza

...Vă rog, distribuiți acest apel la mobilizare și fie să FIM cât mai mulți! Singura șansă pentru depunerea candidaturii este acest efort de o oră. O oră din viața dumneavoastră pentru candidatura noastră! Mai sunt câteva zile...  Liviu Plesoianu

Dacă sforarii au impresia că mă pot convinge să renunț scoțând chiar și un as din mânecă în ultima clipă, atunci înseamnă că NU mă cunosc deloc. Dacă domnul Mircea Diaconu e susținut de Ponta și i se pare ok, atunci îi urez mult succes, dar îi transmit și că vedem lucrurile, inclusiv din perspectivă morală, complet diferit...

Mult succes candidaților scoși din joben și care se lasă scoși din joben de către magicienii învârtelilor politice! Eu tocmai m-am întâlnit cu o parte dintre oamenii LIBERI și inimoși care strâng semnături pentru unul de-al lor, care REFUZĂ orice fel de înțelegeri de culise. 

Fie să FIM, oameni LIBERI! Aveți tot respectul meu!  - LIVIU PLEŞOIANU
 
poza

 

Ciuma roşie - Cine este de fapt şi cum poate fi combătuta (VIDEO)

   Acest clip este dedicat şi destinat tinerilor curajoşi şi liberi care au manifestat contra Ciumei Roşii. Sper că vizionarea lui să vă ajute să finalizaţi ceea ce generaţia mea a început. Noi am câştigat libertatea, vouă vă revine sarcina să câştigaţi demnitatea  acestui popor. Nu am stârpit-o timp de  30 de ani, fiindcă nu am ştiut cu ce ne confruntăm. Necunoaşterea inamicului nu îţi dă niciun sorţ de izbândă. Acum însă începe expunerea ei, iar pentru ea Adevărul înseamnă Extincţie. - Sorin Neagu 27 august 2019.

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07