NUTI, SPAIMA...CURTII

jdfifuytgdf

Veni Udrea în România. Vaiete, urlete, schelălăieli! Că ce o vrea, că de ce s-o fi întors prin Bulgaria, că a venit să zică sau să nu zică, nici nu mai știm câte și mai câte lucruri necurate se caută în reîntoarcerea ”penalei fugite”.

Bre! Când a plecat, de ce a plecat? Că a fugit să își mănânce banii din nu știu ce conturi, că a venit FBI, CIA și KGB-ul și tatăl FSB-ului să afle nu știu ce minuni. Acu, când veni femeia, ce caută? Ne hotărâm și noi cu astea?

Și vreau să vă spun că nu era ”fugită” deloc, că nu avea nicio interdicție de părăsire a țării ... că interdicțiile astea nu pot să țină o viață, ci au și ele termene rezonabile în care să se dispună. Și nu a ”fugit” nicăieri, că după condamnare a umflat-o statul de drepți din Costa Rica și a pus-o la răcoare până au scos-o CCR-ul și ÎCCJ-ul de acolo.

Și mai am o nedumerire, că veni vorba de Udrea: a ”construit” Udrea statul de drepți? Și un răspuns: l-o fi construit ... dar ce ziceți de Anușca Birceleasa? Care urlă de disperare că statul de drept îndrăznește să îl tragă la răspundere pe ”coruptul „Matileț” de la CSM -  latura Secu? Ha? De asta ce mai ziceți, băi deontologilor?

INGRID MOCANU

Featured