NUNTA FARA STRIGATURI

hdfhjj

Când Geoană i-a dat „perversa” lui Putin...

Prin nunta urmașei familiei Geoană - fără îndoială, NATO și-a arătat forța de neegalat - determinarea și unitatea tuturor membrilor alianței fiind alături de socrul mic, în greaua încercare ce a avut loc la Veneția.

Astfel, noi, „occidentalii”, le-am arătat rușilor determinarea noastră în apărarea valorilor  europene și euroatlantice. Rușilor, zvârcoliți-vă în chinuri! Crăpi de ciudă Putin! Urări punctate de înjositorul „Sărăkiilor!” Am fost răzbunați. Rușii, cu toți miliardarii și oligarhii lor, nu sunt nu sunt capabili să producă un astfel de act de cultură în acord cu evoluția spre societatea globală!

Prin această nuntă, Geoană demonstrează încă odată că este persoana nimerită să candideze la președinția României în 2024. Evenimentul a avut de toate. Stradă blocată precum la nunțile de maneliști, europenism cât cuprinde, globalism sosit cu chartere - ca la întâlnirea grupului G7, invitații au salvat nițel și planeta de la poluare, s-au îngrijorat și de copiii înfometați din Africa, pentru femeile din Cornul Africii care nasc în timp ce recoltează manual orezul și au căutat soluții pentru remedierea situației, să fie bine și să nu fie rău pe planetă. Nu a lipsit nici grija pentru orfani, au combătut risipa alimentară, risipirea energiei electrice și, probabil, Greta și cu Zeky au transmis ceva mesaje în direct invitaților, mirilor și socrului mic. D&B, adică Dolce & Babana, brandul sub imaginea căruia s-a desfășurat chermeza, a jurat că nici unul din produsele lor nu este fabricat în manufacturile asiatice, alea unde sunt exploatați minorii și totul e din materiale reciclabile.

Rușii au fost sancționați și ei, în acord cu sancțiunile economice adoptate de Comisia europeană și nu s-a consumat caviar beluga, votcă, borș ori varietăți de pește afumat și uscat, specialități ale bucătăriei rusești.

Spre final s-a ținut un pios moment de reculegere în amintirea jertfelor de pe frontul ucrainean, ale fraților noștri, al căror scop e apărarea democrației și a modului de viață occidental. Darul nu a fost cu strigare, alegându-se varianta discretă, la plic, transfer bancar și pentru invitații mai săraci fiind recomandat transferul Revolut.

GOGU  ORLANDO

(vezi video de mai jos)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?