NUNTA CURVELOR PENALE

BDBDGGG

Pupat toți Piața Endependenți și-i prostim pe proști!

Habar n-am cui îi stă în gât Petre Daea. Frate, așa o campanie de linșaj mediatic nu am mai văzut  de când au măturat-o ăștia pe Dăncilă de la palatul Victoria și l-au pus pe șprițarul Orban în locul ei. Atunci, am priceput mai târziu, care a fost treaba. Se apropia pandemia și băieții voiau locuri în față la prăduirea bugetului.

Acum? Ce naiba vine? Și ce prăduială să se mai apropie, că au prăduit tot, chiar și zahărul din ceai, vorba pedelistului de pe timpuri.

Nici măcar să zici că Daea s-a baricadat în minister, precum Grindeanu și Ponta la Palatul Victoria, în perioadele de tristă amintire ale revoluției #haștag, de unde aruncă cu roșii și ouă în ei, riscând să le păteze și să le strice frumusețe de sacouri și cămăși de firmă.

Habar n-am pe cine a călcat pe bătături Daea, dar cred că l-a călcat cu roata tractorului, că, până și Gâdea și Chiriac, care așa cum știți sunt niște sugători neconflictuali, au pus mâna pe cazma și vor să lovească anemic.

Cred că e ordin de la împărăție. Și-or fi făcut francezii, nemții, olandezii niște calcule și anul ăsta agricultura românească trebuie musai să o dea în gard, să nu facă mare lucru de producție, iar fraierii din colonie să consume naibii producția din Ucraina, că altfel au ei o problemă cu fermierii lor.

Apropo: Care e treaba cu rotativa? Gata? S-a gripat mecanismul? Și-a băgat careva ranga-n el, între două roți de transmisie și nu se mai învârte sărăcia aia de tehnologie, copiată după modelul Comisiei Europene, unde stânga și dreapta își dau mâna pentru o mare - era să zic labă, dar nu e frumos, așa că spun „coalițe”?

Nu vreau să o spun p-aia cu „Eu v-am zis”, că nu vreau să par infatuat, dar încă de la nașterea mecanismului am zis că problemele în paradis vor apărea la momentul rocadei și când Ciolacu va zice „E rândul meu”, va ieși deranjul. PSD-ul nu e bun decât să țină pe perfuzii, la butoane, PNL-ul, preferatul combinatorilor bruxellezi. Și pentru asta, securiștii lor mănâncă și gura lor ceva. E ca la o - scuzați expresia - poștă din aia golănească. Pe români îi (m)ut liberalii, după care o dau și la pesediști și după, dacă mai dorește cineva (nu useriștii că ăia sunt neputincioși, epilați și cu glezne goale, cauză din care au făcut cistită), dacă nu mai dorește nimeni, vin peneliștii din nou, că s-au mai întremat nițel.

Peneliștii au luat de nevastă pesedeul, i-au mâncat paraferna – vorba lui Costăchel Gudurău în Telegrame - adică zestrea electorală și de restul îi împinge din nou în opoziție, că vin alegerile și trebuie axată din nou campania electorală între stânga și dreapta, pentru ca alții să nu aibă acces. După alegeri nici o problemă. Pupăm din nou împreună Piața Independenții, eventual mai facem o rotativă.

GOGU  ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?