NUMELE BOGDAN – PREDISPUS LA PARADEALA!

mjhfxuy

Ioana Bogdan, judecător la ÎCCJ, fostă consilieră a lui Morar, nu a primit azi avizul de principiu pentru detașarea la INM.

Recunosc faptul că, personal, am primit de la ea și soluții bune (cele date în complet cu magistratul Cristina Rotaru), dar și rele: cele date cu Ionuț Matei în complet.

Nu era de nivelul Cristinei Rotaru, dar ar fi putut avea anvergura unui judecător adevărat: pregătirea și mintea o ajutau din plin. Din păcate, a intrat în siajul lui Ionuț Matei și și-a făcut din ”paradeală” o profesie. S-a complăcut într-o situație de compromis, în care a acceptat să facă jocuri și și-a disipat toată competența în a găsi motivări pentru soluții aberante.

Un singur lucru nu pot înțelege: ce au putut să îi facă judecătorului Ionuț Matei pentru a-l aduce în halul în care au reușit să o facă? Un bun cunoscător al legii, un fin intelectual a reușit să fie transformat într-o mașinărie de ucis destine. E greu de înțeles ce mecanisme au reușit să pervertească astfel de oameni

Ingrid Mocanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?