Nu gresi! Si anul Asta, alege Joiannis!

picture

Eu zic să fim mulțumiți! Numai buna creștere, bunul simț și bunătatea ce îl caracterizează, l-au făcut pe Joiannis să nu ne dea și o flegmă „între felinare”, ori să nu îl pună pe Pahoțu și ciracii lui din SPP să ne biciuiască „din zece în zece”, așa aleatoriu și preventiv, înainte de a face efortul și a ieși în conferință de presă, pentru a ne explica nouă mujicilor cum stau treburile, acum la început de an.

Are responsabilități mari, iar presiunea e extraordinară. Seniorii de la Bruxelles îi cer lui, vasalul căruia i-au încredințat feuda numită România, să își îndeplinească promisiunile, iar pe el săracu' îl sfidează argații și mujicii și fac și nasoale când trebuie să plătească birul stabilit, când i s-a încredințat firmanul de domnie.

Mai mult, deși a organizat o potera națională și europeană pentru a-l hăitui pe Dragnea și PSD-ul, voi îi protejați iresponsabil și nu păreți a avea chef să înghițiți gulgute. Așa nu se mai poate!

Bașca faptul că, de ceva timp, Alexandria este pur și simplu asaltată de ziariaștii străini, care caută să vadă cu ochii lor cum Dragnea a luat „pă persoană fizică” a șaptea minune a lumii, recte „Farul din Alexandria” dar și izvorul înțelepciunii antice, recte mitica „Bibliotecă din Alexandria”.

Culmea e că ziariștii de la Le Mond au și găsit legătura și ne anunță că Dragnea e în curs de a acapara și „Minunea de la Videle”, care de fapt e o moștenire de familie ce îi aparține lui hastagistului Dide!

Colac peste pupăză, în loc să îl predați poterei pe Dragnea, voi ați început să strigați că Jorjeta Blănarului trebuie să meargă la Parchet. Să se și facă omul de râs, că acolo îl știe și pe el lumea. Cică nevasta procurorului, la care e plângerea împotriva Jorjetei pentru anchetă, e consilieră a lui Lazăr de la București. Să îi crape omului obrazul de rușine, că ajuunge nevastă-sa prin tribunale!

Gogu Orlando

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?