Nu am încredere în Justiție! Nu mai cred în Democratie!

dfigjhfd

Nu am încredere în Justiție. De ani buni de zile, vedem tot soiul de abuzuri făcute în numele poliției politice. Ce aflăm este strigător la cer. Bomboana de pe colivă, zilele astea, totul a culminat cu odiosul caz al adopției Sorinei. Procurori târând copii pe asfalt. Nenumărate abuzuri și șmenureli. Nu am încredere în Justiție.

Nu am încredere în democrație. Votul este fraudat aproape pe față, și nu de interlopi, ci din însăși inima Statului român. STS-ul face ce trebuie cu softul într-o mână și cu legea în cealaltă. Nemerniciile făcute la urnă sunt strigătoare la cer și au fost amplu documentate de prietenii noștri Ionuț Apahideanu și Dan Șelaru. Nu am încredere în democrație.

Problema e că ne indignăm degeaba. Nu se va întâmpla nimic. Câinii latră, caravana trece. Alegerile vor fi fraudate la fel. Justiția va fi în continuare folosită pe post de bâtă de control politic. Statul paralel, Securitatea, Deep State, ziceți-i cum vreți, a învins! Și deja nu se mai ascunde.

În aceste condiții, ce-mi mai rămâne de făcut este să mă retrag din sistemul democratic. Să nu mai votez, căci votez degeaba. Eu votez, ei fură la urne. Și să vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel. Nu are rost. Ne străduim degeaba.

O să spuneți că e defetism. Că e simplu să îi lași pe ceilalți să ia tot.

Ba din contră. Îmi doresc să ia ceilalți tot. Să vină USR să ia 70%. 80% dacă se poate. Să vă dea afară pe toți și să-și instituie imperiul lor de cvasi-civili cvasi-legionari. O să fie bine. Îmi doresc să câștige tot și să ajungă să guverneze.

Mai mult de-atât. Îmi doresc ca sistemul să nu mai aibă nevoie să guverneze prin intermediari. Să iasă coloneii și generalii în față, să umple ei locurile de conducere. Să renunțăm la această mascaradă cum că ar conduce clasa politică. Să-i lăsăm pe cei care conduc din umbră să-și facă mendrele până la capăt.

Să-i lăsăm să conducă țara 10 ani de zile, fără politicieni de paie în față, pe care să poată da vina, să-i schimbe când se erodează. Să vină coloneii și generalii să-și asume guvernarea acestei țări.

România are nevoie de o dictatură militară pe față! Căci democrația este de fapt o simulare, iar în spatele simulării tot generalii sunt. Doar că ei nu pot fi trași la răspundere. Pentru binele societății, e mai bine să nu mai fim ipocriți. Dacă tot e dictatură mascată, măcar să fie pe față.

Drept pentru care vă recomand să nu vă duceți la vot. Și o voi face în mod constant, perseverent, până când vor trece toate aceste rânduri de alegeri. Nu are rost să ne păcălim.

O să fie bine. O să vă placă!

MIREL PALADA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?