MODUS OPERANDI - FRICA SI SACRIFICIUL

JHFGFHH

În timp ce vorbim despre Gheboase și frați Tate , cineva incendiază planeta. O face să arate ca un iad. Aici avem focul de la frontiera canadiano-americană.

Agenda publică este continuă încărcată cu evenimente negative care se succed cu repeziciune și țin oamenii ocupați, tensionați, nervoși, furiosi și mai ales, temători.

Răspândește frica, nesiguranța și dezbinarea este modus operandi al elitelor care nu vor binele cu forța. Răspândește frica! Sacrifică-te pentru a proteja planeta!

Șvabul Klaus le-a spus americanilor că tre să se obișnuiască cu penele de curent pentru „rezolvarea problemelor climatice” .

Ultima frică propagată - despre care am citit că este un virus care se transmite de la țânțari – stă sub deviza că se înmulțesc bolile pasate oamenii de către insecte .

Ni se spune de fapt că moartea nepândește din orice colț și de la orice vietate a planetei, deci ar trebui să facem ciocul mic și să băgăm capul la cutie. Cât mai puțin contact cu mediul, deși omul și teluric și se încarcă energetic între pământul pe care pășește și soarele care-l luminează. Toți știți senzația aia de „preaplin”, când stai cu tălpile goale pe iarbă/țărână și te învăluie razele solare.

Deci sa dus naibii comuniunea dintre om și natură despre care eu am învățat la școală!

Unde e ecologismul ăla prin care trăiam în armonie cu planeta?

Nu mai e, sau nu mai trebuie să știm despre el. Ni se demonstrează zilnic că natura nu este ostilă, că flora și fauna ne transmit boli grave și că singura soluție e s-avem o viață de șobolani crotaliați și numerotați pentru experimente, ca Rattus Norvegicus .

  LUBINCA BOCIORT

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?