MAREA MANIPULARE – CYBORG HUMANITY

jfhgfs

Brian Gerrish este un fost ofițer al Marinei Regale din Marea Britanie, specializat în urmărirea submarinelor. În prezent, el este jurnalist de investigație și redactor principal al UK Column, o platformă pentru jurnalism de calitate. Lui i se alătură unul dintre cercetătorii lor experți, Debbie Evans, care a fost consilier guvernamental la Departamentul de Sănătate din Marea Britanie.

       Ei dezvăluie documente care dovedesc ceva de mare îngrijorare: guvernele folosesc psihologia aplicată și hipnoza pentru a crea teamă și anxietate în populație, cu scopul de a-și schimba comportamentul.

Acești experți dezvăluie, de asemenea, modul în care Serviciul Național de Sănătate britanic (similar cu CDC din SUA) a fost infiltrat de „agenți de schimbare” financiari, care mută focalizarea de la pacienți la profit. Acest lucru a fost făcut și folosind manipularea psihologică, care a transformat mentalitatea angajaților NHS.

Ei dezvăluie modul în care sistemul de sănătate la nivel mondial a fost infiltrat, pentru a deveni un carusel pentru tirani pentru a câștiga putere completă asupra populației.

A fost dezvoltat conceptul de Igienă Mintală, promovând ideea că oamenii care se supun mentalităților elitelor tiranice sunt considerați sănătoși din punct de vedere mintal, în timp ce acei care nu sunt de acord, trebuie tăiați și, dacă este posibil, eradicați.

      Cum să manipulezi publicul

Alex Thomson, fost ofițer al British Intelligence Services și insider al elitelor financiare britanice, explică modul în care controlul minții este aplicat în multe moduri diferite pentru a manipula populația să accepte vaccinurile ca răspuns la pandemiile create.

       Acest lucru este confirmat de un videoclip care îl arată pe virologul guvernului belgian Mark van Ranst, învățând liderii politici cum să manipuleze publicul, astfel încât să fie dispuși să fie injectați.

Este confirmat în continuare într-o înregistrare video din 2018 a unei discuții cu Anthony Fauci și alții, care discută public cum să manipuleze publicul să accepte o injecție de ARN netestată, experimentală și periculoasă. Ei vorbesc despre necesitatea unui „eveniment de criză” mondial, care să influențeze opinia publică. Unul dintre membrii panelului spune că un astfel de eveniment ar putea include „un virus originar din China și răspândit în întreaga lume”, pentru a face omenirea să fie dispusă să fie injectată cu o injecție netestată, care modifică ADN-ul.

      Îi poți auzi pe acești oficiali guvernamentali vorbind despre manipularea publicului, în documentarul THE PLAN.

      Vaccinurile reprogramează umanitatea.

Motivația din spatele injectării umanității cu substanțe care modifică ADN-ul este de a edita permanent genomul omenirii și de a crea o nouă rasă trans-umană care se va comporta conform dorințelor tiranilor. Timp de secole, aceasta a fost dorința conducătorilor criminali, dar abia în vremea noastră tehnologia permite crearea unei noi rase de „oameni” complet controlabili.

        Această agendă a transumanismului este promovată public de Forumul Economic Mondial, Națiunile Unite, Google, Meta și, în esență, toate organizațiile și corporațiile care se află sub controlul elitelor financiare.

Trecerea de la umanitatea originală, creată după imaginea Creatorului nostru, spre a deveni cyborgi, care sunt conectați – și controlați de – nor și inteligența artificială, este subliniată în detaliu și de profesorul israelian Yuval Noah Harari, care este purtătorul de cuvânt al Forumul Economic Mondial și Organizația Națiunilor Unite cu privire la acest subiect. În numeroasele sale videoclipuri publice, face în mod constant declarații precum:

      „Oamenii pot fi sparți”

„Era de a avea propria ta voință s-a încheiat”

„Majoritatea oamenilor sunt inutili”

„Oamenii vor fi conduși de A.I.” (artificial intelligence – n.r.)

„A.I. vă va spune cu cine să vă căsătoriți”

..........................................................

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial, o explică în continuare în cartea sa „A patra revoluție industrială”. El încheie această carte cu afirmația că a face toți oamenii cyborgi îi va ridica într-o singură și aceeași conștiință.

      Președintele Chile a declarat public la televiziunea națională:

      „5G poate introduce gânduri și emoții în toată lumea. 5G va deveni sistemul nervos central al societății noastre. Ne vom asigura că acest lucru ajunge în fiecare gospodărie.”

Pregătesc un documentar care va prezenta acest clip, alături de alte zeci de videoclipuri în care oficialii guvernamentali dezvăluie public această agendă. Rămâneţi aproape!

      Ajută-ne să luptăm cu acești tirani

A pretinde că „ajuta umanitatea” transformând oamenii în cyborgi controlați de roboți, nu este doar rău, ci este o nebunie. Misiunea noastră este să expunem această agendă psihopatică și să păstrăm umanitatea așa cum ne-am propus să fim: ființe suverane, frumoase, creative, iubitoare și inteligente, care pot fi inspirate de Creatorul nostru cu compasiune și bunătate.

        Dacă apreciați misiunea noastră, atunci vă rugăm să ne susțineți. Utilizați acest link (https://www.stopworldcontrol.com/behavior) pentru a ne ajuta să facem această lucrare. Împreună putem preveni această nebunie. Mulțumesc mult.

DAVID SORENSEN –

Preluare de la  

jnfhfgdhh

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?