MANIPULATORII MORTI LOR

djfghgg

Urmăream aseară știrile, mi-a atras atenția în mod deosebit știrea cu testarea echipei CFR Cluj. Echipa CFR a făcut două testări la o clinică privată din București, testul a fost pozitiv .

Acest rezultat a adus un prejudiciu imens imaginii clubului, dar și scăderea moralului jucătorilor .

Staff-ul a hotărât să testeze din nou jucătorii în Cluj, iar ambele testări au ieșit „negative”. Ca prin magie, a dispărut Covidul"!

Statisticile date de către media sau Ministerul ănătății arata că din „8.107 teste COVID-19 făcute la privat, au ieșit doar 4 pozitive, iar din 11.978 teste făcute la stat au ieșit 1.115 pozitive..”

Asistam la o manipulare a populației inducând frica in mod sistematic prin difuzare de știri false, doar pentru că e vorba despre bani foarte multi și despre decontările acestora !  Guwernerul testează "contacții", dar cele mai multe teste au fost efectuate în focare (spitale, cămine de bătrâni).

Întrebare pentru dumneavoastră: aveți încredere în testările făcute de stat, sau de către privat? Eșantionul relevant, după părerea mea, este cel al oamenilor care se testează voluntar la privat, înainte să plece în afara țării, și nu în rezultatele provenite din focarele întreținute chiar de către stat.

Dar cel mai grav este că prețul testelor depășesc și cel mai mic apel la umanitate și dreptul cel mai mic la egalitate socială, când este vorba de sănătate cetățenilor României .

Ce șanse au cei mai mulți dintre românii care nu își permit să facă testul contra cost ,chiar daca a fost testat „gratuit” in focarele foarte bine amenajate de către Guvernul României? Este Bucureștiul parte implicată în manipularea testelor ???

#ManipulareaRomaniei #AlegeriLocale2020 #TesteCovid29

CATALIN SILEGEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?