MAMAIA VITREGA...

ggfdfgh

Canalele televiziunilor mercenare ale coloniștilor abundă cu știri aproape zilnice despre nemulțumirile „generalizate” ale multor fițoși cu bani nemunciți, care se simt deranjați de faptul că lărgirea coastei litorale în zona Mamaia-Năvodari le-a luat plăcerea de a veni la mare să se dea în stambă, să-și etaleze minicostumele de baie, să dea chirie pe un șezlong cât ajunge unei familii cu trei copii zilnic pentru mâncare, să se frece noaptea cu trupul înfierbântat de soare și de droguri de altul nu neapărat de sex opus.

Fițoșii au dat cu lovelele grup și și-au cumpărat apartamente de lux cu belvedere în cvartaluri de blocuri construite aiurea, în stil ceaușist, chiar pe plaja dintre Năvodari și nordul Mamaiei.

Când asculți interviurile luate de fufine reportere patronilor de hoteluri și cluburi, constați că un procent covârșitor vorbește stricat limba română, cu accent de arabi și israelieni deopotrivă, într-o frăție de corbi care aici nu-și scot ochii.

România a făcut ceea ce era bine să facă, ceea ce era chiar obligatoriu dacă nu doream ca eroziunea solului să facă astfel încât să inunde Recepțiile hotelurilor „iepocii de aur”, reabilitate acum de o mână de securiști și investitori ce le-au luat de haram de la statul român băsist.

Ajunsese Mamaia o stațiune exclusivistă, mai ceva ca Miami Beach sau Saint Tropez, mai a dracu decât Coasta de Azur de pe Riviera franceză... La prețuri, evident, nu la civilizație și la oferta corectă a unor servicii ca și calitate/preț. Ca să dai câteva mii de euro pe un weekend ca să te spargi în fițe cu curve de lux venite ca escorte de la București sau din Țiglina, asta înseamnă să faci banii la imprimantă în lumea interlopă, să dai cu mangla în bugetul statului, iar nu să câștigi cinstit, cu sudoarea frunții cum s-au clădit adevăratele averi occidentale.

Ce să spun... pe românii de rând îi doare în curtea Cazinoului de la Mamaia că acești rechini ticăloși care atentează la buzunarele omului de rând - căruia îi lasă numai pomana unor prețuri corecte în mai-iunie și septembrie-octombrie - să vină la marea românească.

Jigodiile capitalismului sălbatec plâng cu lacrimi de crocodil care face baie-n Nil că „beach-bar”-urile au rămas în urma apei, că îți trebuie autobuz sau Ubertaxi să ajungi la scăldătoare. Fițoșii nu mai pot ateriza cu elicopterul lui babacu lângă terasă, că scoicile le taie cauciucul... În fine, vulgul este mulțumit că poate să-i sfideze pe gherțoi și să-și pună bucile la soare pe cearceaful de acasă, fără a fi alungat de bodyguarzi bronzați, cu castravetele proeminent la vedere în slip, spre admirația curvelor de companie venite exact pentru asta.

Nenorocireeeee! Au scăzut drastic sumele jecmănite într-o vară, românii – chiar și ăi mai proști și săraci – au migrat masiv la bulgari, greci și turci.

Așa vă trebuie, hienelor, să faceți acum prețurile cu un profit sigur și curat de 15%, nu 130% cu cât erați învățați de hoții României! Să vă învățați cu capitalismul real al economiei de piață, nu cu cel sălbatec și de cumetrie cu care au atacat foștii securiștii din zilele noastre!

Vă înțeapă scoicile? vă încălțați cu gumari de plajă ca pe coasta Dalmației, ca în Grecia sau în Sardinia, veniți cu cearceaful între oamenii de rând, nu mai faceți mofturi că este apa adâncă la mal. Vindeți micul cu 2,50 lei și berea draft cu 3-4 lei, lăsați loc de bună ziua.

Guvernul Dragnea a dat vauchere românilor, ajutând implicit industria HORECA  infestată cu rechini sadici. Na, luați acum liberalismul vostru capitalist în brațe și plângeți-vă de milă la tembeliziunile cărora le dați sejururi gratuite să vă compătimească și să vă plângă de milă.

GABRIEL MIHAILA

PS: Un gând nebun ne duce și la o posibilă conjurație de sabotare economică a României care trebuie nimicită și pusă pe butuci că prea făcea concurență altor state care se vor coloniștii noștri... Probabil că intenționat o firmîă olandeză are utilajele necesare să aducă scoici  și nu nisipul fin gata cernut de pe fundul mării! SRI - Helvig ce știe? Care a fost comisionul?

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?