MAHALAGISMUL, DOCTRINA ROMÂNIEI PROGRESISTE! DENISE RIFAI, OMUL CEL NOU!

picture

Denise Rifai este omul cel nou, campioana mahalagismului mondial, simbolul noii doctrine a progresismului și globalismului. Așa arată această doctrină, în carne și oase.

S-a supărat foarte pe Mircea Badea, că-i spune ”purcică în călduri și Miss Piggy”. Și ”jihadista”. Și l-a reclamat la CNA, ca ”să fie oprit”.

După ce a maimuțărit, insultat și calomniat pe cine i-a venit la gură, mugind și cotcodăcind ca toți dracii, zicând că e jurnalistă și are dreptul, acum, când Mircea Badea i-a pus oglinda în față, a descoperit ”onoarea”. Ce, d-nă Rifai, vă este teamă că vă va striga lumea pe stradă ”Miss Piggy”? Păi, dacă nu vi s-ar fi potrivit, cu siguranță ați fi ignorat. Zic și eu, Miss Piggy este chiar simpatică, chiar un compliment pentru dvs.!

Tot Rifai sunt, însă, și Rareș Bogdan, Cristian Tudor Popescu și, altfel, cocotele cu aere de filosofi de la Liiceanu, Pleșu, Patapievici și până la ciocoiul Paleologu. Toți se scălâmbăie, parodiază, insultă, fiecare cu câte o mască profesională. Niște mahalagioaice de ultimă generație, grețoase, care au reușit să mutileze chiar și mahalaua simpatică a lui Caragiale: râsul l-au transformat în rânjet, naievitatea parveniților în ticăloșie.

Ce idioți! Mi-e dor de imprecațiile cronicarilor munteni, de polemicile aspre, neiertătoare, din interbelic. De pamfletul biciuitor și nimicitor, spus, însă, cu furie bărbătească. Acum, ce ne-a mai rămas? Au reușit aceste mahalagioaice grotești să ucidă până și râsul!

Aurelian Pavelescu

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?