MA DUC MAMA LA UNTOLD SA MA-NTEP CU-N AC, CU-N BOLD!

bdbhfhjhj

Ăia de la Untold - fanii lui Gheboasă - vor vota la anul. Și vor aduce un Președinte ca ăștia din ultimii 20 de ani. Că e cool! Că 3,14zda nu știe carte. Că plua face versuri. Că a trage pe nas a devenit un mod de viață underground. Că alcoolul e beton. Cei revoltați azi cu privire la ce s-a întâmplat la UNTOLD, prin educație prost înțeleasă, au creat specimenele de la UNTOLD.

Pentru că atunci când trebuia să li se asigure un minim control în dezvoltarea personală, părinții n-au vrut să „traumatizeze copilul”. I-au spus psihologii că e bine să îl lase să crească și să își dezvolte personalitatea în acord cu societatea, că trebuie să se integreze în grup. Să nu se simtă copilul frustrat și oprimat. Să simtă sexual înainte de a înțelege regulile minime de împerechere. În fond trebuie să înlăturăm orice barieră psiho-socială. Să se poată pișa liniștit pe el în public, să meargă cu gașca la o „poștă” fără să fie traumatizat de vechile reguli ale actului sexual consumat și că acestea îl pot traumatiza psihologic. Societatea i-ar da „bulling” și l-ar traumatiza pe viață. I-ar inhiba personalitatea.

Și ce dacă riscă să rămână însărcinată la 12, 13 ani? Și ce dacă s-a îmbătat la aceiași vârstă deja a n-șpea oară?  „Ei, se duce și ea ori el cu copii de vârsta lui!” Și la Amsterdam să meargă. Că e cool la Amsterdam. Cumpără-i și o mașină cool. E o investiție. Mai târziu o vinde când o avea nevoie de bani de prafuri. „Să nu sufere că n-are, așa cum s-a întâmplat la mine, pe care părinții nu m-au înțeles, iar profesorii îmi dădeau teme și făceam materii care nu îmi sunt de folos.”

Și din toate astea a ieșit UNTOLD, inclusiv manipularea voturilor pentru instaurarea sclaviei moderne. E inginerie socială – cum ar spune sereistul ăla Anton și cum l-o mai chema.

Pentru că generațiile viitoare aduse în stadiul de legume promiscue, cu necesități și dependențe create, răspund instant la mecanisme simple și ieftine de manipulare, precum zvonul, care e baza manipulării. Exemplu: votezi cu ăia, gata cu prafurile! Gata cu băutura accesibilă! Gata cu sexul! Gata cu UNTOLD-urile. Votează cu ăialalți că te reprezintă. Îți satisfac necesitățile. Și te înțeleg!

Pe tac-tu, mă-ta și mătuș-ta îi dezangajăm noi și îi facem să rămână acasă. Le spunem că politica e de rahat. Că nu pricep noua ordine mondială. Că sunt decrepiți. Că îți fac ție rău dacă votează. Ei nu gustă UNTOLD. Vor să fie proprietari pe casa în care trăiesc. Vor mașini numai pentru ei, egoiștii, când pot folosi sharing-ul, în loc ca astea și multe altele să fie administrate de o corporație și tu poți plăti chiria liniștit și să îți vezi de libertinaj, în timpul rămas după ce faci la corporație banii de chirie. Dacă nu îi faci? Ghinion, dar oricum nu te mai interesează. Că după UNTOLD îți e indiferent unde dormi, ce mănânci, dacă îți e frig ori cald, dacă lași ceva ori ba în urma ta. Ai alte griji, de genul mâine ce beau, cum mă distrez, cât e prețul la făină să mă murdăresc la nas?

P.S. Celebrul vers a lui Gheboasă, plin de învățăminte, simbolistică și înțelesuri ascunse, ăla cu „Fut în același timp două panarame” a fost rostit într-un act de cultură, UNTOLD, considerat un act cultural și taxat cu TVA redus.

GOGU  ORLANDO

(vezi video de mai jos)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?