M-AM SATURAT JIGODIILOR !!

sjmdfrey

M-am săturat să fiu furată și mințită pe față! M-am săturat să se prezinte DOVEZI peste DOVEZI ale fraudelor electorale și „factorii responsabili” să dea din colț în colț, ridicînd dezolați din umeri.

Sunt nimeni cu acte, un simplu cetățean al acestei țări. Și m-am săturat să acumulez frustrare după frustrare, să-mi înfig unghiile-n carne de furie neputincioasă!

Chiar NU SE POATE FACE NIMIC? Altceva decât postări pe Facebook? Chiar nu poate da nimeni de pământ cu nemernicii care au arestat țara asta?ashdyhgf

Știm că Băsescu a fraudat alegerile pentru al doilea mandat. Așa, și? Post factum, toți dădeau din umeri, că nu se mai poate face nimic. Acum istoria se repetă dureros. Și nimeni nu ne poate garanta că nu se va mai repeta dacă nu se schimbă nimic, dacă lăsăm din nou lucrurile neschimbate, dacă nu RĂSPUNDE NIMENI de aceste FRAUDE DOVEDITE!. Câteva amenzi date unor președinți de secție de votare sau unora prinși cu vot multiplu nu vor rezolva lucrurile. Trebuie prinși și pedepsiți cei care au pus la cale frauda!

Îmi cer scuze pentru etichetări, este prima dată când fac așa ceva, dar am făcut-o pentru că sunt revoltată, disperată, frustrată!

Și pentru că am mulți prieteni care mă citesc și știu că sunt de acord cu ce am scris aici, pentru că le cunosc opiniile.

ANA-MARIA HOMEAG

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?