LUPANARUL C.N.A.

dhgt

Nu există azi o cloacă mai mare și mai puturoasă decât acest lupanar infect care se numește Consiliul Național al Audiovizualului! Este vizuina unor jigodii bolnave de râie și cu păduchi în palmă care au funcția defectă de a superviza producțiile emise de canalele Tv cu dejecții... Estre un fel de stație de epurare a apelor reziduale infectate cu mizerii care ies din aceste WC-uri publice denumite pretențios „posturi TV”. Îmi închipui ce oameni au ajuns acolo, numiți și puși cu mâna lor murdară de politicienii deveniți la rândul lor fecale pestilențiale care înfundă WC-urile patriei. Stația de filtrare C.N.A. de mult nu mai filtrează nimic, iar pe conducte vezi cum plutesc și se scurg în fața ochilor ditamai căcații care put spre disperarea românilor.

Asta este imaginea, iar din nefericire, persistența duhorii a făcut ca lumea să se obișnuiască deja cu mirosul și cu imaginea căcaților plutitori care le trece prin fața ochilor! Cum altfel s-ar putea, dacă pe orice canal pestilențial schimbi, dai doar de niște unii care se deosebesc doar prin vocea specifică de inși constipați care se screm din greu să scoată dopurile din ei, precum crainicii ăia de la PROstituția Tv ce se tânguie plângăcios și inconfundabil să citească în off niște știri prelucrate după voia stăpânilor? Sau muierile alea convertite de la Anteriana 3, ce până mai ieri tunau și fulgerau că Băsescu vrea să le reguleze, apoi Johannis le ignoră și îl acuză de impotență sau de inapetit sexual că nu le bagă el mâna între picioare? Despre reptilele care colcăie la DEGETUL 2/4 ce să mai grăim? Vipere și cobre care „sâsâie” scoțând limba în Y a unor fosile jurasice, care juisează doar scuipând venin? Dar acum s-a afirmat puternic și canalul mai nou construit cu conducte ruginite, sau recuperate de la canalizări mai vechi, ca ăia de la Românica lui Ghiță! Acolo, au angajat la repezeală niște flăcăi sectanți de ziua a opta, cu liceul cre(s)tin terminat cu forța, ca să aibă și romii intelectuali, să nu mai fim arătați cu degetul că discriminăm și uite așa au apărut Ion, Gheorghe și fătuci cate vorbesc cu accent de la Școala Ardeleană precum acel peltic agramat de își zice Ion Corpoș, un nene care are studii de realizatori Tv la Palatul Copiilor de pe la Jibou, în Sălaj...

Mă oameni buni, asta încă nu este nimic, dar fiți atenți - ăia care știți limba română - să vedeți pe toți transmițătorii „din teren” ce prostii spun, ce dezacorduri fac, ce bâlbe și ce situații hilare provoacă, absolut toate aceste canale cu dejecții, aici nu e concurență!

Pur și simplu au ajuns să facă „cultură” și să formeze opinii, niște idioți funcționali care fiind alogeni din naștere, vorbesc limba română după ureche și fără ca nimeni să le dea peste bot, că provoacă incultură și provoacă indignare celor din ce în ce mai puțini care își mai amintesc limba maternă.

Asta induce concluzia că și la C.N.A. au ajuns tot agramați și idioți funcționali, că societatea de astăzi a scos la suprafața apei toate dejecțiile și gunoaiele plutitoare, numai că populația deja s-a obișnuit din păcate cu imaginea și duhoarea.

Nu mai ai ce să vezi efectiv, doar știri fabricate pe interesul puterii, a ocultei mondiale care controlează puterea, doar mutre infecte ca cea lombrosiană a lui C.T. Popescu, a lui Niels Steker, a lui gRadu Tudor și Sabina Iosug și câte altele de care efectiv ți se face silă.

Nu va mai dura mult și jigodiile vor acapara și deturna canalele naționale de la TVR, care vor avea ca și sarcini de serviciu trecute în Fișa Prostului să scuipe din zi în noapte România, pentru ca stăpânii vremelnici care stau acum pe tronurile closetelor de la guvernare să-și plătească fără să scoată banii furați din buzunar, dările către stăpâni.

Nu vă mai uitați la ăștia cu niciun respect, nu le mai luați de bun nimic din ce spunm că sunt doar niște mincinoși, agramați, rău intenționați, gata să scuipe și să lingă orice rahat li se dă, doar ca să creadă că sunt o persoană publică și înseamnă ceva! Ascultați ce spun, dar fiți atenți cât de greșit vorbesc, cât de săraci în vocabular sunt, cât de săraci cu duhul și aveți grijă să credeți și să fiți exact invers! Că și lor, tot invers le place, celor mai mulți!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?