„LO FOS” ÎN VÂRFUL DEALULUI

hfhfgjfjj

În m...UE gratis, e doar vrăjeala!

Pentru naivii care credeau că dacă își cumpără mașină electrică va fi gratis. La Cluj, când încarci mașina la stațiile de încărcare montate în oraș, plătești încărcarea, dar plătești și parcarea. Cu ora!

Și tot pentru naivi. De data asta pentru ăia care au crezut balivernele liberalo-pesediso-klausiste, de genul: „Nu trebuie să îi boicotăm pe austrieci că se opun intrării în spațiul Schengen. Ne vor primi anul ăsta, că diplomație, că m...UE, că comisia, că Ur-Sula”. Frățicule, „ostereihul” a zis „nein”, definitiv. Nici nu au mai pus ăia de la Bruxelles problema pe ordinea de zi a JAI.

De ce atâta încrâncenare? Pentru că pot! Eu v-am zis că occidentalii ăștia nu au nevoie de parteneri, ci de slugi și au nevoie să sugă profiturile unor țări precum România, Bulgaria, Grecia, etc - și nu să le scoată din rahat - pentru a le face concurență. Așa că, să le văruim Shombrunn-ul sănătoși, să le spălăm bătrânii la cur și mai ales să le facem profituri în stațiile de benzină, la bănci și în outleturile gen Parmdorf, că mulți am fost, proști am rămas! Știu, sunt rău și tendențios, dar numai cu îmbrăcatul în ie, de Ziua Națională, cu mâncatul de fasole, cu băutul unei țuiculițe și cu lacrimi de crocodil vărsate la gândul țărișoarei, nu rezolvăm nimic.

Acum o să vin cu un exemplu pentru care o să fiu din nou blamat, dar e antiteza perfectă. Uite, maghiarii și Viktor Orban. Bă frate, s-au dat „schengeniștii”, europenii globaliștii, komisarii europeni și soroșiștii cu curul de asfalt, cu dorsalul de bitum, că Ungaria nu vrea să se încoloneze, s-au dat, până au făcut bătături pe noadă. Și i-au  amenințat că nu or să vadă un ban din PNRR-ul vieții, ăla cu care Comisia Europeană șantajează prin tăierea fondurilor pe ăia care îndrăznesc să cârâie și să iasă din rând.

Și contrar slugărniciei noastre românești - care când ne-au pus ăia de la Bruxelles rahatul pe masă - noi ne-am repezit să îl păpăm cu plăcere și cu meclă extaziată, chiar și nesărat, că sarea dăunează sănătății. Ungurii le-au zis că nu cedează în fața șantajului. După care, Orban a început să îi strângă de ouă pe ăia de la Bruxelles, globalist și politicăli corect, indiferent de gen, pe principiul: Ah nu ne dați banii? Nu e nimic! Nici noi nu mai oprim migranții care vin prin Serbia și Croația și vor la „Germanica”, Austria, „Blegia”, Olanda, etc. Că noi, pe banii noștri nu securizăm granița lu’ măreața m...UE. Vreți graniță securizată? Scuipați banul și lasați-o mai moale cu „statul de drept” ori celelalte hau-hauri.

Și s-au dat europarlamentarii germani cu curul de asfalt, au făcut omologii „blegieni” spume la gură, au mirosit sărurile de leșin franțujii, a dat UrSula ochii peste cap - a bufeuri de menopauză provocate prematur de Orban - dar, în final, le-au dat ungurilor banii. Rezultatul final? Păi ungurii au primit banii, noi, băieți buni și ascultători, precum Ciolacu și Ciucă, noi am primit-o în mână. La mai mare și să trăiască mirii! N-a mâncat, n-a băut! Și nu i s-a dat prosop!

GOGU  ORLANDO

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36