„LIFE COACH” SPIRITUAL

NBDMJFGJ

Vreau să mă fac life coach spiritual. M-am. hotărât.

Si nu mai beliți ochii la mine, că vorbesc serios. M-am prins și cum. E ca atunci când te lovește ceva zdravăn în moalele capului, dar nu știi ce. Și face trosc! Și-odată se luminează tot și tu știi Teorema lui Thales. Pe principiu' s'o-ntâmplat o mare minune.

Deci, cumva am descifrat secretu' Universului. Știu cum. Sunt cel mai mare life coach d-ăsta! Sunt șefa la life-choacheri!

Cum stăteam io aiurea, fără să știu că's ditamai antrenoarea spirituală de creiere...măh, mi-e ciudă că am concubinat atâta vreme cu ditamai potențialu' din mine și io munceam. Pe buneeee???

Nu, dragilor, nieeet!, munca-i pentru utilaje și pentru inteligența artificială! Să ne înțelegem. Noi suntem așa un soi de zei. Mă rog, mai la diminutiv să nu intrăm în conflict cu departamentele de deasupra. Un fel de zeiuți. Un fel de șefi la utilaje și  butoane.

Cam ca ăla care strigă de jos la ăla de sus din macara: mai la dreaptaaaaa, Vasileeeeee!!!!

E, am dormit nițel în după amiaza asta. Și am avut un vis. Da' nu era chiar vis, că eram trează. Adică eram trează în timp ce dormeam. Să fie efectul fumului foilor de dafin? ...și în interiorul visului ăsta, nici acolo nu dormeam...hai mă, că sunteți deștepți, de fapt am avut o revelație...

Și ca prin minune am aflat secretul fericirii. Al bogăției. Secretul secretelor... pă care vi-l dau gratis și fără n-șpe mii de nlp-uri, webinare și alte d aste prețioase și pretențioase. Vă livrez cheia franceză cu care să reparați limitări. Și limitative.

O să-mi dați acatiste și lumânări la sectorul vii dacă mă ascultați. Și liturghiile vor fi moca. Se va fi uitat părintele în ochii voștri și-a fi zis: azi e gratis tot, chiar și iertarea.

Secretu' 1. Iubiți-vă măi, iubiți orice, oameni, animale, flori... iubirea vindecă tot. Iubirea dă sens până și sensului...

Secretu' 2. Nu mai fiți triști. Tristețea doare. Macină. Ucide. Tristețea duce pe brațe copiii întunericului. Bucuria dă viață vieții și-o ține în viață!

 Qed. - Quod erat demonstrandum...

DANIELA TARAU

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07