LANCET 3, MAI PERFORMANTA DECÂT ANTENA 3...

jhdhgfgh

Ca să înțelegeți ce înseamnă să-l deranjezi pe urs din bârlog. La începutul confruntării din Ucraina, Rusia era un jucător marginal în domeniul dronelor militare. Aveau o groază de prototipuri, dar totul băltea tandru într-o mare de concepții și nimeni nu se grăbea să pună ceva coerent cap la cap. A venit conflictul și s-au trezit că au nevoie de drone.

Concepte aveau, prototipuri aveau, dar canci linii de producție, personal antrenat și dedicat acestui tip de război.

Ce-a urmat știți: importul inițial de drone, în special cele sinucigașe, de care nu prea aveau în portofoliu. Apoi s-au pus vânjos pe treabă. Așa au perfecționat Lancet-ul și l-au scos în luptă ca variantă mai scumpă, dar superioară ca facilități, „scuterelor” sinucigașe iraniene.

După câteva iterații, rușii au ajuns la drona de atac Lancet-3, care acum e de departe cea mai avansată din lume. Nu spun vorbe mari. Față de drona americană Switchblade-600, Lancet-ul are o viteză mai mare cu 60% și o autonomie cu 75% mai mare. Drona e capabilă să atace atât ținte la sol (blindate, ținte fixe, etc), dar și alte drone, totul într-un mod autonom.

Am spus în mai multe rânduri: conflictul la care asistăm îi va scoate pe ruși infinit mai puternici și mai pregătiți decât erau înainte de a începe nebunia.

DAN DIACONU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07