LA MEDIU, LIBERALII VOR SĂ PUNA PE UNUL CARE A SALVAT VIPERE DE MUSCATURA OMULUI!

jhsdghg

Victoria jivinelor trădătoare ce s-au pișat efectiv pe votul legal al românilor din 2016 la parlamentare ne aduce în „poll position” O FIGURĂ GINGAȘĂ ȘI PLĂPÂNDĂ DE LA PNL Iași, în persoana lui Costeluș Alexe, un derutat care este pus de ciracii pușcăriașului de drept comun Relu Fenechiu, drept lideril Filialei locale.

Ca titlu informativ vă spunem că domnul Costeluș-cățel de pluș s-a remarcat încă de pe vremea USL-ului cu inteligența lui nativă, înscriindu-se în trendul partidului de a face lovele din orice.

În vremea USL, pe la Agenția de Mediu era tot un limberel, băiat brava și plin de empatie cu Costeluș și ce credeți că le-a trăsnit prin creierul mic?

Lângă Iași – pe dealul Buciumului, este o zonă de agrement naturală la marginea drumului național spre Vaslui, care trece prin pădurea de la Poieni-Bârnova. Pe un areal cuprins între zona Pietrărie și o poiană de lângă drum, vara, lumea merge la un grătar și stă pe iarbă în sânul generos al naturii. Este un loc unde mișună viperele!

Ce s-au gândit limberelii? Au pus repede de un ONG și s-au hotărât să apere nu pe oameni de vipere, ci taman invers: pe târâtoare de oameni!

Scurt pe doi: Costeluș cu muierea lui, nași și cumătri, au scos la imprimantă un top de hârtie de xerox pe care scria ATENȚIE, VIPERE !zvgdghdgh

Gașca din ONG a prins pe copaci cu pioneze hârtiile avertizoare și au încasat scurt 80.000 lovele naturale!

Efectul a fost rapid și satisfăcător: oamenii s-au rărit, viperele s-au înmulțit și au intrat cu nemiluita și în PNL, doar în pușcărie nu au ajuns!

Nominalizarea lui Costel Alexe la funcția de Ministru al Mediului ni se pare excepțională, experiența sa putând fi de folos și în lupta cu urșii care au năpădit patria.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?