LA JUDECATA DE APOI...

hdhsfgdghdg

Mă iluzionez că va veni odată vremea când omenirea se va putea răzbuna crunt pe toți aceia care au muncit cu râvnă la distrugerea umanității. Că doar ce înseamnă acest atac general la omenirea pașnică, așa cum este ea lăsată de Dumnezeu, cu oameni slabi sau tari, buni sau răi, deștepți sau proști, muncitori sau leneși, simpli sau complecși... S-au găsit însă puii Satanei, viermii cu chip de om, care să lucreze contra zidirii lui Dumnezeu, porniți să distrugă lumea. Și asta pentru simplul motiv că ei sunt atei, că nu au alte valori materiale și umane decât BANUL, care este „ochiul dracului”!

Desigur, cele aproape opt miliarde de oameni care sunt astăzi pe Terra, sunt specii diferite. Unele teorii ce ni se par astăzi a fi SF-uri, vorbesc despre civilizații mult mai dezvoltate decât noi, oamenii, iar unele mărturii existente azi pe Pământ, par să le dovedească existența. Sunt construcții de exemplu pe teritoriul SUA care nu pot fi explicate că ar fi putut fi făcute cu tehnologia de astăzi, dar ele sunt datate cu metoda carbonului cu multe secole și chiar milenii în urmă. La fel, pe toată Terra.

Chiar oamenii, în diferite părți (continente) a lumii arată diferit, ca și cum strămoșii lor primordiali ar fi fost din specii diferite. Asiaticii-pielea galbenă predomină mulțimea omenirii, dar există populația neagră predominantă în Africa, există încă  urme ale „pieilor roșii” prin America de Sud, iar europenii se mândresc cu rasa lor albă, caucaziană, cu care se laudă că ar fi superioară.  Ei, bine, Satana se pare că nu alege, ea vrea să predomine, iar unele indicii ne spun că „aleșii” Satanei ar fi tot rasa albă, chiar dacă și Dumnezeul creștin l-a trimis pe Iisus pe pământ, tot ca un om alb.

Indiferent de „filonul” din care se trage, omenirea este o creație divină, iar toate rasele existente recunosc și se închină unui Dumnezeu, chiar dacă numele său este oricare altul, precum Alah, Budha, Dumnezeu, sau Mamona.

Generația noastră de azi, cu care suntem contemporani, este poate cea mai zbuciumată și mai ticăloasă populație contemporană din istoria umanității. Am apucat să trăim cu pericole și amenințări asupra vieții cu care generațiile anterioare nu s-au confruntat, pentru că nu au dispus î primul rând de bagajul general de cunoștințe, de circulația informației, de exploatarea intensivă a resurselor naturale ale planetei, de nivelul ridicat la care a ajuns azi tehnologia digitală.

Omenirea este acum într-un mare impas. Se află la o răscruce și la un moment crucial: va mai exista viață pe Pământ, sau această omenire ajunsă la un nivel nebănuit al dezvoltării inteligenței și a tehnologiei va sucomba și va face implozie, exterminându-se singură? Pentru că altă cale nu există!

Din nefericire, marea masă a mulțimii de oameni are o inteligență precară, un grad de cultură la limita subzistenței, iar asta face ca ei să trateze cu nepăsare și superficialitate problema existențială. Acea parte a omenirii cu o inteligență supra-dezvoltată, care de fapt ÎNȚELEGE ceea ce se petrece și ce se dorește, este scindată azi. Această populație cu un grad de inteligență dezvoltat, este determinantă asupra viitorului planetei, dar și a existenței omenirii! Lupta aici se dă, între aceste popoare, între aceste entități de oameni inteligenți peste medie, care sunt revendicați de Satana și puterile Întunericului, pentru a putea stăpâni în totalitate globul pământesc! Satana dorește Puterea Maximă, Stăpânirea Totală, cine nu este de partea lor, să piară!

Fac parte dintre acei oameni trimiși de Dumnezeu pe pământ să trăiască în pace, în armonie și în fericire împreună cu semenii săi pe lume. Am fost botezat la naștere creștin-ortodox, că așa erau părinții mei, așa au fost bunicii mei și cine mai știe în negura vremii?... Prin urmare am primit o educație cu „frica de Dumnezeu”, în sensul să nu doresc răul altuia, să nu râvnesc la bunul altuia și tot ce ne învață de bine de secole Biserica lui Dumnezeu.

În diverse perioade, mulți l-au hulit pe Dumnezeu Tatăl, mulți au omorât oameni care erau creștini, prin urmare credincioși în Dumnezeu Tatăl și Iisus Hristos. Asta era o vină și puteai fi omorât doar pentru asta. La un moment dat, creștinătatea s-a ridicat împotriva dușmanilor ei și au pornit Cruciadele contra oamenilor considerați a fi fost ai Satanei. Extreme, excese, s-au făcut din toate părțile, creștinii au inventat Inchiziția, care a fost o metodă de teroare și de pedepsire a „ereticilor” ce nu voiau să creadă în Dumnezeu.

În paralel, lumea a evoluat științific și tehnologic, iar „învățații” antici care vedeau altfel lumea materială și cea spirituală, au intrat în conflict cu dogmele Bisericii, pentru că ei aveau alte explicații și percepții asupra lumii. A fost momentul hotărâtor, când „Iluminații” s-au unit în taină ca să lupte în mod clandestin cu creștinii Domnului Iisus. Acesta a fost momentul când s-a născut entitatea potrivnică lui Dumnezeu și automat au fost trecuți în tabăra Satanei. Încetul cu încetul, „sataniștii” iluminiști, s-au ascuns în organizații clandestine puternice, a căror aparență nu lăsa să se întrevadă adevăratul lor scop. „Cavalerii Templieri”, Lojele Franc-masoneriei, Ordinul Cavaleriulor de Malta, Ordinul călugărilor Iezuiți, etc și ulterior alte organizații transnaționale și transfrontaliere formate din cei mai puternici financiar și militar oameni din lume.

Creștinătatea - ținută mai mult în întuneric de Biserică, tocmai ca să nu înțeleagă și să adere la propovăduirea științei și a învățăturilor iluministe – nu a dat importanța cuvenită evoluției Iluminiștilor, care au progresat în secole până ce au ajuns la organizarea și puterea de azi. Aceasta e realitatea, cruntă, dar adevărată. Omenirea de azi nu este capabilă să se unească, să înțeleagă pericolul în care trăiește, cu care se confruntă, cu manipularea la care este supusă deja pe față de către forțele globaliste – urmașii pe pământ ai Iluminiștilor.

Deși sunt suficient de mulți oameni cu inteligență mare în „Tabăra lui Dumnezeu Tatăl”, ei sunt permanent învrăjbiți, intoxicați, supuși unor evenimente negative care să le ocupe viața și atenția, încât să nu se poată organiza, să nu poată fi uniți ca să devină o forță militară capabilă să învingă forțele malefice ale satanismului.

Ca unul care a cercetat multe surse de informare, am ajuns să înțeleg cu ușurință și să deslușesc imediat pericolele care vin năvalnic asupra noastră. Așa am ajuns să consider azi că dușmanul cel mai mare al omenirii în general, nu este numaidecât Clasa Politică a fiecărei țări, nu blocul militar NATO sau altă alianță ce se formează în jurul Rusiei, Chinei, Indiei, etc. NU! Astea sunt niște mijloace de constrângere a oamenilor, unelte de creat și menținut panica generală cu care dictaturile politice domină populațiile țărilor pe care le conduc. La fel este și Pandemia diferitor microbi care chiar sunt folosiți ca arme biologice de către sataniști, cu falsul antidot „vaccinul”, ce nu e altceva decât tot o metodă de constrângere și de „muls” finanțele țărilor -  mai mult obligate decât convinse.

Cea mai importantă și mai nimicitoare  metodă de terorizare și de intoxicare a populației Terrei, este Presa, MEDIA!

În mileniul trei, Presa mondială aparține în totalitate sau în majoritate covârșitoare Globaliștilor, iar aproape toți – peste 95% - din cei care lucrează în Presă, sunt soldații mercenari ai Globalismului.

Eu pe ăștia îi urăsc de moarte, pe ei îi consider cei mai vinovați, pentru că ei provin din rândul oamenilor cu o inteligență peste medie, care ÎNȚELEG exact situația reală și totuși sunt cumpărați cu bani care se tipăresc cu nemiluita și cu privilegii de putere și imunitate, special ca să prostească și să influențeze și acea parte a populației care poate gândi asupra realității cu propriul discernământ.

Îmi doresc din toată inima, ca în situația când Omenirea se va putea descătușa vreodată de Globalism, primii pedepsiți exemplar, năprasnic, să fie toți cei care au lucrat și lucrează în această Presă criminală!

Inclusiv niște mazete care citesc prost de pe prompter precum sunt Andreea Berecleanu, Andreea Esca, Mihai Gâdea, Cătălina Porumbel și toate sutele, miile de trepăduși care contribuie la distrugerea omenirii! Nu trebuie avută nicio milă asupra nimănui, inclusiv leprele de la CNA, sau acei „independenți” părtinitori, mercenari ai cuvântului precum Ionuț Cristache, Ion Cristoiu, CT Popescu, Iosif Buble, Bogdan Chireac, etc!

Cu toții au folosit bani donați pe căi ocolite de Globalism pentru a susține și intoxica populația României, așa cum alte jeguri umane fac necontenit cu popoarele altor țări.

Ei trebuie nimiciți, exterminați, neam de neamul lor să nu mai îndrăznească vreodată să se folosească de memoria acestor bestii ca să mai încerce întră-un viitor incert, să atenteze la existența umanității!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?