KLAUS IOHANNIS - LASITATE SI NEDEMNITATE DE 10 AUGUST

picture

Azi, cam de dimineață, Klaus a ieșit în Piața Universității să înceapă strângerea de semnături cu pițipoancele liberale. Și să se cațere, iar, pe 10 august de anul trecut cu nesimțirea bine cunoscută.

Ce-a spus Klaus? Că ”PROTESTUL DE AZI SĂ FIE PAȘNIC!”

De ce n-ai cerut, bre, și acum 1 an, de 10 august 2018, ACELAȘI LUCRU, ”SĂ FIE PAȘNIC?” Ai stat pitit la Cotroceni, încurajând violențele împotriva jandarmilor, cu SRI-ul și SIE-ul dimpreună, care au refuzat să livreze informații către Jandarmerie și care, sunt voci și fapte, ar fi sprijinit VIOLENȚELE și doborârea Guvernului - ceea ce se cheamă LOVITURĂ DE STAT! De ce Klaus, n-ai cerut, de la orele 15,00 din 10 august 2018, până la ordinul de restabilire a ordinii publice și, mai apoi, toată noapte de violențe, ”PROTESTUL SĂ FIE PAȘNIC?” Că asta era obligația ta legală de Președinte, așa îți impune Constituția!

Pentru că, îți spun eu, ți-ai dorit violențele, le-ai încurajat, prin acțiuni și inacțiuni. Ai fost AUTORUL violențelor din 10 august 2018!

Astăzi NU vor fi violențe, cel mult unele incidente minore, nu pentru că tu, Klaus Iohannis, le-ai cerut oamenilor să nu treacă la violențe, CI PENTRU CĂ TU NU LE-AI DORIT, NU LE-AI ORGANIZAT! Sau, cine știe? Cu un om fără onoare ca tine mă pot aștepta la orice!

Văd, scârbit, cum Unitățile Militare din presă și azi construiesc manipularea. Că 10 august 2018 a fost un MITING PAȘNIC, iar jandarmii s-au apucat de nebuni să lovească oameni și ”să-i gazeze”! Ca și cum n-ar fi văzut toată țara ce s-a întâmplat în Piață, cum au fost forțat dispozitivul de pază al Guvernului, atacați jandarmi, care au scăpat prin minune de la moarte, autoturisme și imobile incendiate (nu cumva de jandarmi?), acțiuni concertate ale unor grupuri cu abilități paramilitare. Asta nu se spune deloc! Vai, vouă, presă trădătoare și stricată, care faceți jocurile unor grupuri de interese anti-naționale, de unde, probabil, sunteți și finanțați!

KLAUS IOHANNIS, LA 10 AUGUST 2018 DE CE N-AI CERUT MITING PAȘNIC, CE AȘTEPTAI ASCUNS ÎN COTROCENI SĂ SE ÎNTÂMPLE, CĂ ÎN MOD CIUDAT PENTRU TINE, DEȘI ERAI VACANȚĂ, NU ERAI DUS...

Aurelian Pavelescu

Featured

PICTURA CU MORTACIUNE A PROCURORULUI EMILIAN EVARZA!

MOTTO: „Dosarul în care fostul președinte al Colegiului Medicilor, profesorul Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, a fost achitat definitiv, după opt ani de procese, scoate la iveală mecanismul diabolic f

LUDOVIC ORBAN A MINTIT ÎN DECLARATIA DE AVERE! LA PUS-CA-RI-E, DE-MI-SI-A! DOVADA? COSUL ZILNIC POTRIVIT LEGII! PORBLEMA DE SECURITATE NATIONALA!

Ludovic Orban și-a pus singur lațul de gât, mințind în declarația de avere. Asta înseamnă fals și uz de fals, infracțiuni grave pentru un demnitar, parchetul general și ANI fiind obligate să se sesizeze. Dovada?