JOACA DE-A GUVERNAREA

wtdiofhujsd

Uăăăăiii! Țața Frosa Vasâlica are orgasme ca și Dragnea când schimbă mâna. Adicălea Guvernoiul!

Fa Frusină fa, cel puțin Livache se făcea doar că face ce vrea Statul Paralel, și punea de hoha pentru câteva luni, cai morți ai securiștilor mascați gen ToDo se sau Grindeanu cât portocala, dar matale leliță vrei să schimbi acum la ordinul SS miniștrii nesupuși securicilor cui javre care ți le șoptește în cască Săsanis și Hell Vigh?

Ai siktit Mamaie, cum adică vrei să schimbi acu fo opt băjeți și fete doar că erau puși de Livache? Și cică schimbi scula din două etape, una acu în august și una în septembrie? Da cine te crezi matale fa Frusină că ești? Că nu ești! Țara asta mai are nevoie ȘI DE STABILITATE, fa!

Păi mamaie, tu niici măcart nu vrei să restructurzi Guvernoiu, vrei să fii tot la poala sasului, cu aprobarea lui să numești, să desfaci și să faci!

Par egzamplu, pe Anișoara Bitch al PSD de la Injustiție nu o remaiezi, dar pe țăranul ăla muncitor care chiar face lucruri bune, jos! De nea Petrică cu oaia e vorba fă Frosă!

Pe madoamna Dan tot vtri să o ușuiești, că așa ți-a zis ție Nazi când ți-a băgat limba între buze... alea mari!

Fă! Liniștețte-te că românii vor  vota PSD la pulivară, nu când credeți voi!

GABRIEL MIHAILA

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07