„JE SUIS MACROU!”

kdjfghh

Și de ce te miră tovarășe predicator Gâdea că Parisul și Franțuzia e în delir? după capul tău trapezodial  îți imaginezi că „protestatarii'” ăia au ieșit în stradă fix pentru majorarea vârstei de pensionare? înseamnă că ai pierdut timpul fix degeaba la A3cnn. Este foarte clar că este mâna lui Putin, care destabilizează Francia.

 După mintea ta deformată, așa o fi. Mâna nevăzută a NKVD-ului a ajuns până în vârful turnului  Eiffel și de acolo aruncă limbi de foc peste Sena, ceea ce este foarte posibil, de ce nu?

  Politicile tâmpite aplicate zeci de ani în hexacon - total delirante - n-au nicio treabă!  Plus mille-ul  unei Uniuni  Europene croșetat cu Nemția, efectiv la hoție și prăduială!  Se zgâlțâie șandramaua? Asta e toată chestiunea, nu mai ține vrăjeala, UE este praf, pensionarea la 74 de ani e un motiv... ce forțe destabilizatoare frățioare? În orice mișcare de stradă există manipulare, există tot ce vrei, există de toate. 

Politicile  pe care Francia și Nemția le-au promovat, au dus la ceea ce se vede acum. E groasă? Normal că e groasă cu franțujii. Ăștia sunt academicieni la bastilii și chestii gen... Rothschild nu i-a spus d-lui macrou când îi pupa mâna ce-l așteaptă? Șă fugă la Moscova și să-i cadă vulturul bicefal în cap. Nu este nimic nou în istorie. E vreo problemă?  Nu cade UE, că mai este mult de furat, dar e muribundă și lumânarea stă aprinsă la cap.

#je suis macrou!

AILÎN  IIKAY

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07