INIMA LUI DAVID

gdgdghh

Actualizare despre sănătatea lui David

După cum știți, am fost la urgență acum o lună, cu fibrilație atrială. O versiune cardio electrică (electroșocuri de înaltă tensiune) m-a adus înapoi, dar m-a lăsat total zdrobit în ultimele săptămâni. Corpul meu s-a prăbușit complet și timp de săptămâni m-am luptat pentru viața mea, zi de zi.

S-a dovedit că medicamentul pe care mi l-a dat spitalul, a înrăutățit lucrurile mult și aproape că m-a ucis. M-am înrăutățit în fiecare zi, luptându-mă să nu mor. Odată ce am renunțat la acest medicament, am început să-mi revin și în fiecare zi mă simt puțin mai puternic.

A fost o furtună puternică, dar în ea am simțit iubirea și mângâierea incredibilă din partea lui Hristos, care m-a ținut literalmente în brațe. O experiență pe care nu o voi uita niciodată și care m-a lăsat în lacrimi.

Mulțumesc tuturor pentru rugăciuni. Suntem într-un război adevărat și vedem mulți alți războinici din prima linie atacați în mai multe moduri. Unii au murit. De la fratele regretatului doctor Vladimir Zelenko am auzit personal cum a încercat spitalul să-l omoare.

Trebuie să spun că am fost tratați foarte frumos de personalul spitalului nostru local și doar medicamentul de la Big Pharma are efecte secundare atât de rele. Acest lucru este tipic pentru Big Pharma: vă oferă un medicament care să vă ajute, dar vă devastează mai mult decât orice. În timp ce suprimă un simptom, face ravagii în alte sute de moduri, înrăutățind lucrurile.

În loc de acest medicament toxic, am folosit suplimente din plante, care au fost extrem de utile și salvatoare. De asemenea, iau cele mai pure și mai naturale suplimente de vitamine din lume de la Beyuna, ceea ce este și cu adevărat util.

Vreau să trec prin teste riguroase pentru a afla ce anume a declanșat fibrilația atrială, care poate fi mortală. Este o afecțiune a inimii în care jumătatea superioară a inimii nu mai funcționează, iar partea inferioară doar clocotește haotic.

Deoarece furnizăm toată munca noastră fără costuri întregii lumi, în mai multe limbi - documentare video de înaltă calitate, rapoarte amănunțite de dovezi, secvențe de e-mailuri etc. - este o provocare pentru noi să acoperim cheltuielile acestor teste medicale. Dacă ați fost ajutat în vreun fel de munca mea grea din ultimii ani și ați dori să mă ajutați să mă recuperez și să fac testele necesare pentru a afla cum pot preveni acest lucru în viitor, ar fi de mare ajutor dacă ați sprijini recuperarea mea și investigarea cauzei ascunse.

Mă rog ca în câteva luni să mă întorc pe drumul cel bun, complet restaurat, reînnoit și împrospătat, să continui misiunea care ne-a fost dăruită, să trezesc omenirea, să expun răul și să construim o lume mai bună pentru noi toți.

Unii s-ar putea întreba: „Dacă David are o criză de sănătate, de ce continuă să facă e-mailuri?” E-mailurile pe care le-ați primit și pe care le veți primi în săptămânile următoare au fost deja făcute de mine, înainte să mă prăbușesc. Fac o secvență de zeci de e-mailuri, care sunt apoi trimise pe o perioadă de timp tuturor celor care ne sunt prieteni. În acest fel, sute de mii de oameni din întreaga lume primesc în mod constant e-mailuri cu adevărul care deschide ochii, în timp ce mă pot concentra pe crearea de documentare și rapoarte de dovezi sau, în situația actuală, mă pot odihni.

Dacă poți, atunci te rog să faci o donație generoasă pentru recuperarea mea și pentru analizele medicale care să prevină acest lucru pe viitor.

De asemenea, avem nevoie de fonduri pentru a menține Stop World Control, cât timp îmi revin. Ajungem la milioane de oameni din întreaga lume, în multe limbi. Vă rugăm să ne ajutați, ca să nu se oprească. Trebuie să facem ca adevărul să iasă departe. OMS, WEF și ONU împing omenirea în mod agresiv spre agenda lor de transexualitate globală și trebuie să continuăm să informăm umanitatea, astfel încât planurile lor vor eșua. Stop World Control poate și trebuie să nu se oprească din cauza lipsei de fonduri.

Donația ta face o diferență enormă, mai mult decât știi tu. Mulțumesc foarte mult!

DAVID  SORENSEN

preluare, traducere, redactare

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?