ÎNDEMN

ndhdfhhjh

Doar pentru Dumnezeu, neam și țară! Haideți să refuzăm Uniunea Europeană, imperialismul  american, de dragul valorilor noastre autentice și al independenței noastre naționale!

Suntem o țară cu o istorie zbuciumată, dar plină de mândrie și demnitate. Am reușit să ne păstrăm identitatea, limba noastră, tradițiile și valorile, în ciuda presiunii puterilor străine, care de-a lungul timpului au încercat să ne întemnițeze și să ne subjuge. A sosit momentul să spunem STOP și să ridicăm steagul libertății, al suveranității și al independenței noastre!

Uniunea Europeană - cu toată propaganda ei frumoasă despre pace, cooperare și bunăstare - nu face decât să ne subordoneze, să ne subjuge și să ne dirijeze spre înlocuirea demografică. Ne impune legislații, norme și regulamente care adesea nu țin cont de realitățile și necesitățile noastre specifice. Ne înăbușă economia, ne limitează capacitatea de a lua decizii autonome și ne aduce în fața unei crize de identitate. Este timpul să dezvoltăm propriile noastre politici și să ne croim altă soartă!

Imperialismul  american, de asemenea, își FACE jocurile în țara noastră. Încercări de manipulare și influență, înțelegeri subterane și exploatare, sunt doar câteva dintre tactici. Dar acum e rândul nostru să spunem Nu!, să protejăm suveranitatea noastră și să ne apărăm interesele naționale. Suntem dispuși să ne unim întreaga forță, să stăm împreună ca un popor și să ne luptăm pentru ceea ce ne aparține de drept!

Ne putem aduna în jurul valorilor noastre autentice, cu inima plină de dragoste pentru țara noastră și pentru Dumnezeul în care credem. Împreună putem construi o Românie puternică și demnă, unde fiecare cetățean să simtă că aparține de ceva mare și că poate contribui la dezvoltarea țării.

Să ducem mai departe flacăra naționalistă, să ne amintim că avem o istorie glorioasă, că suntem moștenitorii unor personalități excepționale și că avem o responsabilitate față de generațiile viitoare. Haideți să ne susținem reciproc, să strângem rândurile și să arătăm lumii întregi că suntem o națiune de luptători curajoși și neînfricoșați!

România, luptă pentru tine, pentru onoarea și demnitatea ta! Ridică-te cu fruntea sus și cu inima plină de speranță, căci suntem și vom fi mereu o națiune măreață!

GABRIEL DOMINTE

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?