ÎMPUTICIUNILE STATULUI SECURIST-GLOBALIST

hdghfggvv

Ceea ce trăim noi astăzi în România, este demn de trăirile epocii staliniste de vârf, de anii de cruntă amintire, când Securitatea nou înființată - care a luat locul Siguranței Statului - a impus o teroare aprigă, o dictatură a pumnului în gură și a schingiuirii intelectualității care voia adevărata democrație!

Ceea ce trăim noi astăzi în România, dar nu numai! - mai ales de la impunerea în fruntea statului român al unui brigand al hoției, al turnătoriei pupincuriste a semenilor săi apropiați, către vechea Securitate și mai ales a desăvârșirii acestor metehne la nivelul de vârf al statului (pe care tot el, Jigodia, Javra Ceacâră, l-a numit STAT MAFIOT) -  a continuat apoi tot cu forța securismului, împământenit chiar de la pseudorevoluție încoace, sub pulpana lui Ion Iliescu și a ciracilor lui Adrian Năstase, Petre Roman, Dan Iosif și toată pleiada de activiști comuniști și acoperiți ai securității, sub nazistul perfect, Klaus Werner Johannis, a cărui caracter și ticăloșie am intuit-o și descoperit-o încă de prin 2014, de când l-a adus Crin Antonescu în Partidul Național Liberal, pe care tocmai îl părăsisem de scârbă după 23 de ani.

Klaus Werner Johannis a fost pus și impus cu mâna murdară a antiromânilor mascați în „organele de conducere a statului român” dar mai ales SRI, SIE și SPP. Ca să ne demonstreze parcă puterea lor și să ne sfideze scuipându-ne între ochi, jigodiile neonaziste ale globalismului ticălos ce a distrus omenirea normală și se află în spatele tuturor nenorocirilor de azi, Johannis l-a numit „chelar șef” peste secretele românilor, pe omul său cu aceeași ideologie antiromânească, etnic german ca și el, anume Eduard Helvig.

Din acel moment, tot ce urcase la apogeu Javra Ceacâră Băsescu, a fost adus la perfecțiune! Deși m-am alăturat multor voci de intelectuali patrioți care au strigat către lume că Țara ne este predată fără niciun foc de armă dușmanilor, românii s-au comportat mișelește, nedemn, rămânând să accepte umilințe de neconceput!

Astăzi, în mileniul trei al erei noastre, în deceniul trei, cu atâtea cuceriri ale tehnologiilor neconvenționale, constatăm că Democrația atât de mult trâmbițată, s-a dus dracului peste tot în lume, iar ceea ce se întâmplă unora care văd și înțeleg asta, li se petrec numai lucruri ticăloase, precum ticălos este statul fascistoid condus de Johannis!

Mulți eroi au avut românii de veacuri, mulți martiri au murit în lagăre de exterminare, în pușcăriile cumplite ale comuniștilor, iar astăzi neocomunismul care se pretinde exponent al „liberalismului” metamorfozat în globalism neonazist, l-a readus în lume ca religie anagnostică.

Sunt persecutat continuu de rețeaua de socializare Facebook, unde mi-am făcut cont din 2009. Nu am intenționat altceva decât să socializez cu câți mai mulți semeni, care – ca și mine – împărtășim aceleași valori, aceleași gânduri, dorim țării în care ne-am născut numai bine, să trăim în pace și armonie, să aplicăm o Democrație autentică, să luptăm ideologic pentru conservarea și perpetuarea valorilor naționale transmise nouă de generațiile anterioare, pe care și noi la rândul nostru trebuie să le transmitem mai departe! Am luptat de peste 13 ani cu puterea cuvântului scris și rostit, că aceasta este singura armă pe care o mai pot avea din păcate... Să spuneți că aveți mare noroc cu asta, stârpiturilor care ne conduceți!

Facebook a devenit astăzi o rețea privată în care toți trebuie să spună și să susțină același lucru, trebuie să aibă aceleași opinii politice, economice, aceleași criterii de valori care au adus nulitățile la statut de vedetă, de om puternic, de etalon.

Nu am acceptat asta și nu voi accepta cu orice risc! Alți înaintași ai mei au murit pentru asta, iar educația primită de mine mă îndeamnă să merg pe același drum. Nu am plecat niciodată capul în fața nimănui timp de aproape 70 de ani și nu voi accepta așa ceva chiar cu riscul vieții. De asta sunt permanent ostracizat de Facebook, dar mai ales de securiștii lui Helvig care au serviciul de ticăloși ce analizează pe românii care se opun actualei guvernări locale și mondiale, iar javrele, le pun imediat pumnul în gură! Încă nu ne arestează pentru opiniile noastre divergente, încă nu ne omoară în atentate sau crime misterioase, dar ne lichidează punctual pentru ca prin cuvintele noastre să nu putem deschide mintea conaționalilor și să arătăm Adevărul care se petrece, noi anihilând astfel PROPAGANDA mercenarilor cumpărați și plătiți cu bani publici din bugetul țării!

Primul cont pe Facebook mi l-au închis fără explicații, cam prin 2015-16.  Degeaba am încercat să-l recuperez, că nu am reușit. Mi-am făcut un cont fals – că aici te împing hienele – cu un nume apropiat de cel real, ca să dau de înțeles prietenilor mei virtuali că tot eu sunt.

Am continuat să lupt cu cuvântul pe paginile pe care le administrez și pe care am făcut-o și pe soția mea administrator, ca să pot folosi acest lucru când mă blochează trepădușii lui Helvig de la STS.

De curând, mi-au luat inițial dreptul să postez  și să comentez pe grupurile unde eram înscris, chiar și pe acelea create de mine și administrate tot de mine! La început pentru 30 de zile, iar în a 20-a zi, încă pentru 30 de zile și în plus, timp de 60 de zile mi-au dat ca premiu de consolare chestia că tot ce postez în viitor, va fi trecut permanent pe ultimele locuri din Noutățile amicilor mei virtuali. Adică după 3-5-7 zile de la data postării! hdghsfdfdf

Permanent, când nu le convine că iau șpițuri în figură și postez doar ce nu le convine lor, imediat mă trezesc cu „pedepse disciplinare” pe motive că „nu respect standardele” lor de năpârci globaliste ale lui Bulă Gates. Desigur, scormonesc în negura vremurilor, nu mă sancționează „pe loc”!

Acum mi-am făcut un cont nou, cu numele meu real, cu fotografie reală, cu date reale. Am dorit doar să-i testez – pentru ultima dată – dacă sunt de acord să mă lase să pot avea un cont la vedere, corect, cinstit, pe care îl pot ei supraveghea, sau pur și simplu vor să mă calce cu genunchiul pe gât. Au ales forța și acum – că și-au dat seama cine sunt în realitate, m-au blocat și nu îmi mai permit să mă loghez, cerându-mi ilegal copie după act de identitate cu foto, dar nu mă lasă să le trimit, pentru că ei îl au probabil de când eram la grădiniță pe vremea lui Stalin.

Jegurile securiste antiromânești și antidemocratice nu vor să creadă că va veni ziua când EI vor trebui să dea socoteală! Ei se cred atât de inteligenți și puternici, atât de stăpâni pe situație și pe privilegiile pe care lumea nu-și poate închipui că le au, încât sfidează pe față pe orice om.

hdghfgfMă determină de fapt să intru în  clandestinitate și să lupt cu ei din umbră. Nu mă tem de nimic, pentru că eu efectiv nu mai am ce pierde. Ce am avut de pierdut, am pierdut deja de multă vreme! Am pierdut România, am pierdut țara în care m-am născut și am trăit cu demnitate!

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?