IDIOTII SI TICALOSII SUNT EDUCATII CARE VOTEAZA NUMAI ALESII CARE NE TREBUIE !

dfhfghgfgfg

MOTTO: „Cel puțin în ceea ce îi privește pe Traian Băsescu și Nicușor Dan, e vorba de un ELECTORAT EXTREM DE EDUCAT... care sigur va urmări dezbaterile...” (Dan Andronic, la ANTENA 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, 23 august 2020)

.....................................................................

Ei, acum e mai clar de ce merg lucrurile așa de bine în România, de ani și ani? Bravo, electoratule EXTREM DE EDUCAT! care-ai votat la primari și președinți „dă dreapta” până te-a durut poignet-ul. Sau te-a durut în poignet... că nici nu știu cum se zice...

În timp ce proștii și needucații votau și ei. Și uneori, votând , aduceau la putere alți proști și needucați și penali și CIUME ROȘII care să le dubleze-tripleze salariile EXTREM DE EDUCAȚILOR actori... medici... profesori... să le dea călătorii gratuite EXTREM DE EDUCAȚILOR STUDENȚI... să propună vouchere și TVA redus pentru EXTREM DE EDUCAȚII întreprinzători din turism... să le dea sedii moca sau să-i subvenționeze o perioadă îndelungată pe EXTREM DE EDUCAȚII membri GDS, cu a lor REVISTA 22 cu tot... pentru ca, în final, să le mulțumească EXTREM DE EDUCAȚILOR protestatari ai diasporei și #REZIST din fața Guvernului, din 10 august 2019, că n-au mai aruncat cu pietre de pavaj și pungi cu fecale, așa cum atât de elegant au făcut pe 10 august 2018...

Și cele de mai sus s-au făcut numai și numai pentru ca toți acești EXTREM DE EDUCAȚI să voteze, la rândul lor, mereu și mereu, cu EXTREM DE EDUCAȚII: Băsescu... Iohannis... Nicușor... Clotilde... Chichirău... Turcan... Blaga... Rareș Bogdan... Orban... Cioloș... etc.

Așa se scrie istoria.

LUMINITA  ARHIRE

 

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?