IASUL VREA SA AIBA UN NOU PRIMAR, LIBERAL ! PUSCARIABILUL MIHAI CHIRICA !

buydyigh

Chirica duce o muncă asiduă de lămurire cu sudori reci pe șira spinării ca să deschidă cu ranga ușa Organizației PNL Iași, o adunătură de oportuniști mafioți fătați de pușcăriașul penal Relu Fenechiu.

De râsul curcilor este acum derutatul Marius Bodea, un pupil al lui Relu Pușcărelu, un copil din buruieni al generalissimului SIMION Întâiul, ex SRI.

Ce se fac că nu știu cu toții este că Chirica NU mai apucă alegerile locale, deoarece Dosarul jafului este deja finalizat de OLAF și zilele până când Parchetul Geeral va dispune priponirea tâlharului sunt numărate pe deștele de la un picior....

Hai băieți, ungeți-vă cu căcat dacă ați primit ordin, la voi nu mai contează, că nici la aceste alegeri nu veți avea Primar la Iași! Și nici  majoritate în consiliul local!

ICRA DE PIRANHA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?