IASIUL – „NUMBER ONE”!

hjdhdgg

Uite că până la urmă, „cineva” care a ajuns la butoane, a reușit să ne aducă și pe noi în gura presei naționale... Adică în gura mă-si, că de fapt și de drept, Gura Presei este chiar mama CORUPȚIEI, bani negri furați din bugetul României de aceste slugi devenite hiene ce au trecut de la misiunea lor primordială – aceea de a fi de partea populației, deci a cititorilor – către Putere.

Nimeni, dar nimeni cu scaun la cap și pălăria la cur nu neagă existența acestui corona virus... Nimeni nu contestă că el atacă orice organism slab sau slăbit, unul cu imunitate precară datorată unor alte boli asociate sau favorizante, unele datorate vârstei prea înaintate sau a celei încă fragede, dar NIMENI nu poate spune azi că nu a înțeles că moșmanda cu pandemia mondială nu este un joc organizat din umbră - la început de niște forțe malefice care au drept scop Globalizarea - subjugarea întregii populații a planetei, indiferent de rasa sau religia ei...

Pentru o majoritate a populației globale, a devenit în sfârșit evident că virusul a fost aruncat pe Terra de mâna omului, dar nu mai înainte însă ca să se fi creat un antidot poreclit azi vaccin, un vârf de lance, o mașină diabolică de făcut simplu bani, enorm de mulți bani, care pe lângă producția și răspândirea acestei zemi bordeleze, a dezvoltat industrii orizontale menite să mulgă toate vacile cu lapte care este mai apoi dirijat către același șiștar.

La începutul Plandemiei, Iașiul – și în general Moldova – era ținută pe un loc codaș, enervant chiar, ignorat de șacalii vremii ca acel ticălos cu numele de Tătaru, Ludovic Orban, sau sahib Arafat, acest arab  romanizat, ce s-a ajuns un fel de tartor peste români.

La început, mafia cu halate albe din Iași era axată doar pe domenii stricte pe care le controla, precum colectarea de „cotizații” și vânzări de funcții privilegiate, piața transplanturilor de rinichi, pacienții dializați deveniți marfă, bolnavii de cancer și medicamentele miraculoase de tratament vândute pe sub mână și cam atât... Domeniul „jaful cu Plandemia” era încă prea nou și mecanismele nu erau încă puse la punct, așa că atenția hienelor de la București care ascultau fără crâcnire ordinele venite de afară, s-au îndreptat spre județele de la periferie, acelea mai îndepărtate cumva de centrul universitar, precum Suceava și Neamț. Acolo corupția era mai ușor de preluat, mai ușor de controlat, foamea era mai mare, medicii mai puțin racordați la banul public făcut ușor prin politică...

Suceava este un exemplu. Gheorghe Flutur este un mafiot notoriu, creat pe stilul și măsura Javrei Ceacâre Băsescu, care l-a uns cu alifiile maro ce l-au ajutat să „se ajungă”. Fieful lui Flutur - devenit slugă liberală - a fost folosit drept poligon de încercare, iar județul Suceava a fost primul lagăr de covidiști ciumați. Acolo s-au convertit conștiințe ale medicilor, au fost transformați în Spital-școală, unde PNL-USR/PLUS învăța din mers să fure cu autobasculanta, cu TIR-ul, cu trenul de marfă.

Pe atunci, Iașiul „lupta eroic” cu Plandemia, - care era percepută ca o pandemie  - și uitându-te pe harta zilnică a infectărilor, vedeai Iașiul o insulă liberă de infectați, un fel de Centru regional făcut să ajute județele afectate. Ieșenii se mândreau în sinea lor cu asta și închinau rugi Preacuvioasei Parascheva că îi ocrotește și-i păzește. Asta până guvernanții nu au primit indicații de sus, de la „guvernul mondial”, care le-a acordat împrumuturi bancare cu forța și le-au indicat să corupă masiv personalul medical cu stimulente bănești capabile să le închidă gura și să facă jocul Plandemiei.

Atunci a avut succes și activitatea fățarnică și subiectivă a unor medici corupți, care îmbină în folos propriu știința cu lăcomia de avere. Din fericire pentru poporul român, sunt și excepții!

Doctorul Cepoi Vasile – actualul Director al DSP Iași - este un pion important în angrenaj. El, Diana Cimpoeșu – Șefa UPU Iași – „supt alternativa” locală al doctorului Arafat, care a scos-o cândva câștigătoare la funcția pe care o vâna de o veșnicie și dr. Cihodaru. Ăștia doi, Cepoi și Cimpoieșu,  ajutați azi de dr. Roșu de la Spitalul de Infecțioase, după mazilirea prin „justițe” a fostei directoare corupte, dar cinstite, se adaugă azi și alții, precum fratele procurorului Emilian Eva de la Neurochirurgie, ăla de la Recuperare, iar cu asta este ținut sub control deplin întregul sistem de sănătate local, care este de fapt și regional.

Acum DSP prin Cepoi, CASS prin Țibichi, UPU prin Cimpoieșu, Infecțioasele cu dr. Roșu, sunt nucleul de comandă ce filtrează cifre, dispun de paturi „covid”, hotărăsc dintr-o privire cine va muri cu pecetea „covid”, sau cine moare neajutat - de cancer sau comă diabetică. Ei sunt de fapt nucleul neonaziștilor neomarxiști, urmași ai doctorului morții Mengele, fac de fapt jocul murdar al conducerilor de la București, nu neapărat de frică, ci mai degrabă pentru sume imense de bani negri cu care este plătită apartenența la crima organizată.

Așa a ajuns Iașiul să fie azi în fruntea nefastă a Țării! Așa, cu acești ticăloși care manevrează și amplifică intenționat cifre și fenomene, care creează panică și induc teroare în populație, care susțin dictatura johannistă, care apasă pe butoane și trag de manete cu care să transforme Iașiul într-un nou pol al Plandemiei, acum, în ajunul Sfintei Parascheva, ul loc de pelerinaj al lumii ortodoxe.

Boc, la Cluj, a avut tupeul să ignore cifrele lătrate de la București și să sfideze Plandemia, organizând fără opreliști, dar cu PR de formă Festivalul Untold, ăla de la Bonzida, iar la București, handicapatul social Nicușor Dan a făcut și el festivaluri, Campionat European de fotbal, festivaluri culinare și câte și mai câte idioțenii fără restricții, dar Iașiul acum trebuie să devină un exemplu de supunere, un exemplu de prostire a populației, o dovadă clară că o zonă poate fi îngenuncheată cu forța.

Iașiul are în fruntea lui îngustă două nulități umane de talia lui Mihai Chirica și Costeluș Alexe – doi infecți neinfectați, care se supun orbește și fac jocurile de culise ordonate de Mafia din sănătate.

Pe dr. Cepoi l-am cunoscut întâmplător prin anii 2000, când se băgase într-un ONG de sub oblăduirea lui Simirad – tartorul local la acea vreme. Împreună cu alte personaje - din care majoritatea „s-au ajuns ” astăzi și aciuit prin posturi calde - ferite de probleme, cu salarii babane, Cepoi venise visând că va fi ajutat politic să-și facă prin Bucium o clinică proprie de cardiologie, dar apoi drumul vieții sale a luat-o spre politică, fiind numit prin diverse funcții de conducere pe la M.S. sau Casa de Sănătate la București, pe vremea PSD, când Gheorge Nichita era o sculă, când „cineva” cu mare putere financiară de la Iași ce este Eminență Cenușie azi, a plătit pentru susținerea lui Cepoi la București o sacoșă de rafie cu euro. Era o investiție de fapt, ce avea să aducă în final mulți bani mafiei. După puciul PNL –Johannis, Cepoi a aterizat la Iași, dar pe o funcție cheie, de Director la DSP. De aici execută întocmai și la timp ordinele sistemului.

Asta e explicația dragi ieșeni, asta e mafia care are drept sarcină „de partid și de stat” să bareze Sărbătoarea Iașiului – sf. Preacuvioasa Parascheva. La București se pot întâmpla toate blestemățiile, la fel la Cluj sau în altă zonă din Transilvania, în Moldova însă acum, este interzis.

Moldova – Iașiul în mod special – este acum de serviciu să furnizeze minciunile presei slugarnice.

Covidul există, morți există, infectați există, vaccinul există, dar toate acestea sunt la o scară infinit mai mică, care nu ar avea nevoie de niciun PR, care ar trebui să treacă în totalitate ignoranță, mai ceva decât trec cancerul, HIV-ul, sau bolile homosexuale.

M;ai mulți sunt răpuși de accidentele de circulație provocate de incompetența lui „PIELE DĂ PORK”, Mihai Chirica, Costeluș Alexe, decât boala sarscov doi, trei, patru și câte vor mai fi...

MIHAIL MOLDOVEANU  

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?