HOHANIS A AVUT HIATUS ODATA CU PROMPTERUL !

djhghj

Iohannis, azi nu știi lecția! Să vii cu antrenorul de „ptenis” tuns la școală!

Frățieeeee, neamule, cum i-a trecut astăzi apoplexia pe la ureche lui Iohannis, la declarația de presă făcută după CSAT.

Ce coronavirus? Pandemia e spanac, e apă plată îmbuteliată la frații Micula. În momentul în care a dat chix promteru' și s-a blocat ori ce o fi făcut din ce fac device-urile astea drăcești, dacă ar fi avut la îndemână un pistol, când s-a uitat spre dreapta și l-a țintuit cu privirea pe prezumtivul vinovat, cred că îl și executa, în direct și la oră de vârf. S-a maronit în chiloți respectivul tehnician, în timp ce asistența râdea, probabil, pervers ascunzându-și gura cu mâna, mimând o tuse, chiar dacă risca carantinarea. A fost în direct, ca un elev prins de Anisie cu copiuța.

Ochii i s-au mărit, ca ai broaștei care a văzut la ce perversiuni supune balena amărâtul de calcan. Erau așa de mari că se vedea negrul absolut, hăul, abisul din cutia craniană și a rămas precum omida la perdea! Poc și pauză! Canci script, canci interpretare, doar gesticula dezarticulat și dădea din labe. Se zbătea precum hamsia în găleată!

Și ăsta, care nu poate duce o idee până la capăt fără promter, ia decizii capitale pentru viața voastră. Și vă garantează guverne. Și vă spune să vă spălați pe mâini!

GOGU ORLANDO

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?