GLOBETROTTERUL WERNY

jdhcfjhjj

Cică pleacă „al nostru”, care e mai degrabă „al lor”, adică Klaus, dimpreună cu „duoamna” Carmen, profesoara de limbi, pleacă la New York cu o aeronavă care - cu dotări cu tot - costă nouă vreo 62 de milioane de dolari.

Cică avionul ăla știe de toate, așa că nu e nici o șansă, pardon, voiam să zic nici un risc să cadă. Nici măcar sciatica prezidențială nu îl apucă în timpul zborului, la ce canapele și fotolii au băgat ăia în avion. Face avionul ăla de toate, mai puțin cartofi prăjiți, că ăia miros și o apucă pe doamna Carmen durerea de cap, dacă simte miros de Coco Chanel, amestecat cu ulei încins.

Ah! Și cică l-au luat ieftin, la închiriere, că e defectă parabolica și pe parcursul drumului nu va putea prinde Aneta 3 și nu îl va putea vedea comandantul nostru pe gRadu Tudor dând informații esențiale despre victoriile ucrainene. El nu l-ar fi închiriat, dar i-a plăcut doamnei chiar și culoarea, deși nu e fucsia, iar covorul crem și canapele de piele asortate sunt o splendoare. Zice doamna că persanul se și întreține ușor.

Poftim? Cum ce caută la New York?! Păi merge doamna la shopping. Și cu ocazia asta l-a luat pe Klaus să treacă și el pe la Reuniunea ONU, dacă se plictisește așteptând-o să iasă din magazine.

GOGU  ORLANDO

Tags

Featured

„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags