GLOBALISMUL SAU COSMOSUL? DUMNEZEU SAU SATANA?

bdghjj

„REZONANȚA SCHUMANN” AJUNSĂ LA 182 HZ ‼

Nu am mai experimentat asemenea modificări ale câmpului electromagnetic al pământului, ca cele care au loc în prezent!

EFECTE ASUPRA ORGANISMULUI UMAN:

      - Impact major asupra sistemului osos, dureri la nivelul coloanei, în special la nivel lombar.

- Dureri intense la nivelul stomacului, balonare și senzație de vomă.

- Senzația că pierzi pământul de sub picioare.

- Inima noastră fizică este conectată la inima cosmică cauzând palpitații și aritmii.

- Ne simțim de parcă corpul nostru ar fi conectat la 1000 de volți. Fiecare celulă din corp vibrează puternic. Aveți răbdare cu voi înșivă și cu corpul vostru, pentru că durează până când veți reuși să procesați toată această energie de frecvență înaltă.

- Radiația cosmică pătrunsă în straturile Pământului acționează puternic asupra sistemului nervos, a nervului vag, deoarece aceasta distruge vechile structuri cu bază carbon, existența limitativă în 3D.

- Atmosfera fiind foarte încărcată, emoțiile sunt exacerbate. Agonie și extaz. Curaj și frică puternică.

- Suntem în mod automat conectați la părți nevindecate din noi, părți care își așteaptă eliberarea și care nu ne mai servesc, părți care ne fac să ne simțim obosiți și neîmpliniți.

- Chakra sacrală, perineul sunt puternic activate pentru a elibera energiile vechi, stagnante, negative.

- Sistemul limfatic fiind și el puternic activat, acest fapt provoacă dureri la nivel de piele, abdomen, șolduri, zona superioară a picioarelor, genunchi, tălpi. Are loc o puternică detoxificare a limfei și a sângelui.

- Dureri fizice în special în zona gâtului, a umerilor și a spatelui ca rezultat al schimbărilor intense la nivel de ADN.

- Sentimente de tristețe adâncă, aparent fără nici un motiv, pe măsură ce facem curățiri din viețile anterioare, acest lucru lăsând în noi o senzație de gol.

- Comportament morocănos și nervos, iritat, datorat schimbărilor la nivel de sistem hormonal.

- Gât iritat, vedere blurată, țiuit în urechi, sinusurile inflamate, presiune la nivel de maxilar, cap, coloană, pelvis, picioare grele, umflate și dureroase, tălpi inflamate.

- Eliberarea de toxine și aciditate acumulate la nivel de articulații, tendoane, mușchi și celule cauzează simptome ca de răceală, gripă.

- Sentimente de tensiune și presiune puternice ca și cum ai avea pe tine haine atât de strâmte de parcă ar sta să pocnească.

Trebuie să avem încredere în aceste procese de purificare.

EMANUELA LARISA GRIGORIU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07