GHINION, Theresa May a anulat intrevedederea cu infractorii

picture

     Cum de ce a anulat întâlnirea? Mă gândesc că o fi aflat și Theresa că soția domnului a fugit din țară și și-a găsit de vizită ”de stat” pe la ea și că domnul Iohannis are 150 de mii de dosare penale închise, unele de un procuror salvat politic de la șansa de ”a-și dovedi nevinovăția”. Nu se vede femeia cu toți penalii...


     Aceste ”circoteci” interne, exportate în afara României, au arătat lumii o altă față a țării decât o reprezintă majoritatea românilor: cetățenii români și-au ales guvernanți care, au crezut ei, o să le protejeze drepturile și vor repune justiția pe făgașul ei normal. Că unii i-au înșelat, asta e altă poveste ... data viitoare vor fi mai atenți. 


   Domnule Iohannis, dvs. și partidul dvs. ne-ați prezentat lumii așa cum a înțeles Macovei să trateze această țară. Această ”nimeni în drum”, o individă care tocmai și-a părăsit propriul partid care nici măcar pragul electoral nu l-a depășit, pentru că românii nu sunt scelerați (poate doar foarte puțini dintre ei) NU reprezintă poporul român. 
Macovei și șleahta ei băsistă ne-au vândut străinilor și NU reprezintă acest popor, iar rușinea adusă asupra românilor se răzbună: cine să vrea să se vadă cu președintele unui stat de corupți și circari?
Până nu veți înțelege asta, veți fi fost degeaba cocoțat de cetățeni în acea funcție, stimabile!

Ingrid Mocanu

 

IATĂ CE S-A INTÂMPLAT, DE FAPT, LA LONDRA!

      Sigur că Primul Ministru britanic a ținut cont de gafele impardonabile făcute de Președintele Iohannis in ultimele zile , când a hotărât să evite să îl întâlnească! Ce sa mai poată discuta cu el , când acesta pune sub semnul îndoielii propria-i țară , afirmând că e incapabilă să preia Președenția U.E. ?!? Eu chiar nu înțeleg cu ce tupeu s-a mai sus Iohannis la Londra , acum , că era clar că britanicii îl invitaseră la ziua lui Charles, cu un interes : discuții preliminare, pentru brexit , pe perioada când România va prelua Președenția U.E.!


     Una peste alta , pentru Iohannis, faptul că premierul britanic a refuzat să îl primească e nu mai puțin decât un pumn în bot ! Vorbim de acum de declinul indiscutabil in care intră familia Iohannis ! Jalnic , dar o merita sasul , iar britanicii -se știe- știu să de-a peste nas cui chiar trebuie!


* Și ar mai fi ceva, ce iată, m-am hotărât să zic : 
Cum să afirmi, bă nene , că te duci intr-o vizită oficială , de stat , când era clar că subiectul discuțiilor ar fi fost cel arătat de mine , mai sus ?!? Ar fi ieșit un scandal enorm , la nivel european , dacă premierul britanic si-ar fi pus pile , oficial, la Președenția Europei !!! Vai și vai,ce să mai.....

Marius Adrian Porojnicu

poza

 

Featured

HERJEU DE LA C.N.A. – KILLER-UL DEMOCRAȚIEI PREZIDENȚIALE...

Dacă eu afirm : „președintele nostru e un netot !”, se cheamă că e defăimare sau că am spus un adevăr incontestabil? Sau, mai precis: poate fi DEFĂIMARE UN ADEVĂR INCONTESTABIL? Că eu nu am „impresii”, eu am dovezi ! Ia să vedeți ...