GERMANIA NU UITA URGIA ADUSA DE HITLER!

hdjhfghj

Mulți au rămas șocați după declarația lui Olaf Scholz, că Germania nu va permite ca Ucraina să atace teritoriul rus cu armele trimise de Germania. Ci doar să se apere. De ce oare a declarat asta?

Ageamii în ale politicii, nu înțeleg. Fiindcă are cap. Scholz știe foarte bine care este responsabilitatea Occidentului pentru izbucnirea acestui război. Germania și Franța, alături de OCSE, au girat Acordul Minsk 2. Prin care se încheia conflictul. Și Ucraina avea acum și Donbas-ul, și Crimeea.

Scholz știe foarte bine cum Ukraina, nu doar cu acordul Occidentului, ci cu sprijinul lui, a încălcat repetat acest acord. Timp de 8 ani. 14.000 de morți și 1 milion de refugiați din Donbas. Știe și cum Casa Sindicatelor din Odessa, unde erau reuniți ucraineni ruși, a fost aruncată în flăcări. Dintre cei 70, 30 au murit arși de vii. Restul au scăpat prăjiți, sub satisfacția diabolică a azoviștilor. A fost carnagiu.

Dacă țineți minte, Putin le-a spus atunci: „Să nu credeți că veți scăpa! Vă știm!” Da, Scholz știe asta și nu vrea ca Germania să se trezească cu vreun Satan II pe cap. De ce să lupte Germania pentru alte interese în Ukraina? Germania deține 20% din terenurile agricole ale Ukrainei?

Nu. Ci cei care au girat adâncirea Canalului Bâstroe, să ne închidă nouă Canalul Chilia, ca Ukraina să-și facă două porturi la gurile Dunării. De ce să plătească taxe boierii care dețin terenuri acolo? Mai bine distrugem Delta. Pricepi, useristule? Dar tu, Papahagi? Nu cred. La cât de bătuți în cap sunteți... E grea politica. Nu e pentru subdezvoltați. De ce n-om fi noi onești, ci curve?

ANGELO  DAVIDESCU

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07