GENOCIDUL GLOBALIST

jdhsdfghjj

Planurile nebunești ale Forumului Economic Mondial

Băieții sunt etichetați fete, oamenii care nu dețin nimic sunt fericiți, toată lumea trebuie să fie închisă în orașele închisorii, zonele sălbatice trebuie închise, nimeni nu are voie să gândească singur, toată lumea trebuie să mănânce mâncare falsă, bătrânii trebuie să se sinucidă... și încă mult mai multă nebunie. Totul pentru o „lume mai bună”.

JFDJHHGG

                                          Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial

Mai jos este o listă cu unele dintre obiectivele Forumului Economic Mondial, care sunt discutate public pe site-ul lor web, în videoclipurile, cărțile și conferințele lor. Indiferent cât de absolut nebunesc și ridicol ar suna următoarea prezentare generală, amintiți-vă că în întreaga lume fiecare dintre aceste elemente sunt deja implementate!

Aceasta nu este o teorie ciudată a conspirației, este o realitate nebună, în plină desfășurare în întreaga lume.

Aceste evoluții fac parte din Agenda 21 a Națiunilor Unite, Marea Resetare a WEF, Agenda 2030 a OMS, Reconstruirea mai bună, Noua Ordine Mondială, Noua Normalitate, A patra Revoluție Industrială, Regândirea umanității și așa mai departe. Cele mai multe dintre aceste obiective sunt descrise în Obiectivele globale pentru dezvoltare durabilă, care se presupune că ar crea o „lume mai bună”. Deși cuvintele sună bine, implicațiile în viața reală ale acestor obiective sunt departe de el.

Sunt multe informații, dar lumea trebuie avertizată. Vă rugăm să distribuiți în toată lumea.

Obiectivele globale: jdhfggg

SOCIETATE VACCINATĂ

Faceți injecții - în curs de desfășurare - cu substanțe extrem de toxice, potențial letale și care modifică ADN-ul, injectarea nanotehnologică, substanțe nedezvăluite și netestate, condiția de a participa la societate, prin pașapoartele de vaccin, sistemele de puncte sociale și ID-urile digitale. Operațiunile bancare, internetul, munca, cumpărăturile, adunările etc. ar trebui să fie disponibile exclusiv pentru cei care sunt la curent cu cea de-a „en-a ”injecție de rapel.

djhfhjjjSISTEM DE PUNCTE SOCIALE

Bazează societatea pe un sistem de puncte sociale (nu pot folosi termenul propriu-zis, sau acest e-mail ar putea fi interzis): cetățenii care se comportă perfect, sunt recompensați cu puncte. Cei care ies din linie, sunt pedepsiți cu scoruri mai mici. Numai cu un număr minim necesar de puncte poți participa la societate. Controlul comportamental deplin al întregii populații mondiale. Acest lucru se întâmplă deja în China, iar agenda este să-l exportăm în orice altă națiune din lume.

IZOLĂM UMANITATEA

Limitați interacțiunea umană cât mai mult posibil, spunând tuturor să lucreze, să cumpere, să scoată, să se adune, să se închine etc. online. Izolați umanitatea în spatele dispozitivelor lor, unde sunt vizați 24/7 de propaganda conducătorilor. Mai jos este o captură de ecran dintr-un videoclip al Forumului Economic Mondial: în loc să faci cumpărături în magazine, totul va fi livrat la ușa ta. Interacțiunea umană trebuie limitată prin toate mijloacele.

GUVERNANTA PRIN INTERNET

Guvernați internetul, astfel încât nimic altceva decât narațiunea prescrisă nu va fi disponibilă lumii. Ștergeți toate milioanele de postări, videoclipuri și site-uri web care critică narațiunea mainstream. Vedem deja acest lucru la scară masivă, cu o cenzură fără precedent.

FARA BOGATIE

Instalați o bunăstare universală și nu permiteți nimănui să adune bogăție. A fi bogat este un privilegiu pentru elite. Țăranii trebuie menținuți săraci și dependenți.

FARA PROPRIETATE

Sechestreaza toate proprietățile private de la toți cetățenii lumii. Totul trebuie închiriat de la elite: case, mașini, chiar și haine. Nimeni nu poate deține nimic. Scopul este de a asigura dependența deplină de conducători. Mai jos este o captură de ecran a unui videoclip realizat de WEF care promovează această idee.

FARA AFACERI MICI

Scădeți numărul de întreprinderi mici prin pandemie și blocaje climatice și transferați averea către mega-corporații, care nu sunt obligate să își înceteze activitatea. Împingeți întreaga umanitate să achiziționeze toate produsele și serviciile de la mega-corporații ale elitei, cum ar fi Amazon.

FARA DREPTURILE OMULUIbdfhgff

Îndepărtați toate drepturile personale din umanitate sub pretextul „suntem în asta împreună” și „binele mai mare”. Creați ostilitate față de oamenii care își susțin drepturile, etichetându-i „egoiști”. Creați o mentalitate de turmă, în care indivizii care gândesc independent sunt evidențiați și atacați. Faceți așa cum vi se spune, pentru a vă „ajuta unii pe alții”.

FINANTE CONTROLATE

Instalați o monedă digitală mondială care va fi controlată de cei de la putere. Cuplați operațiunile bancare la statutul de vaccinare, astfel încât finanțele sunt accesibile exclusiv pentru cei care sunt la curent cu cel de-al N-lea rapel. Monitorizați ce fac oamenii cu banii lor și limitați-le abilitățile de a cheltui.

jgkdhfjCONFUZIA SEXUALA

Încheiați familia naturală împingând agenda LGTBQA+. Faceți din relațiile sexuale nenaturale normă, iar familiile sănătoase „ciudate”. Normalizarea pedofiliei. Promovați orice formă de perversiune sexuală, ca ceva pe care „trebuie să facem excepție”. Aceasta se numește „incluziune”. A susține puritatea, sfințenia, relațiile sănătoase și familiile fericite este etichetată „ură”.

DAVID SORENSEN

(cules, traducere și editare)

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?