GENERATIA MEA

JFMNDHGFJ

Noi am strâns din mațe, am strâns din buci și am făcut o mulțime de lucruri istorice în generația noastră, am construit țara dintr-un hotar într-altul, (nu mai spun cu ce, pentru că voi le știți, iar  generațiile de după noi nu sunt, oricum,  interesate), am avut concedii limitate fără wickend-uri, fără o grămadă de zile libere, ne recunoșteam în tramvaie după locurile de muncă, am suportat 10 ani de constrângeri alimentare ca să plătim împrumuturile externe de la Băncile străine - am trăit, am muncit, ne-am iubit și ne-am bucurat de viață așa cum a fost și cu toată securitatea comunistă, cu toate frustrările, simțeam că suntem fericiți!

Au venit ăștia: au distrus tot, au vândut tot, au furat tot, se lăfăie prin parlamentul de aici și în cel de la UE și-au dezvoltat caracatițe peste tot unde a mai rămas ceva de furat  din economie, și-au dat salarii nedemne, pensii speciale, favoruri speciale, călătorii speciale, curve speciale, într-un cuvânt, și-au făcut o viață specială!

Iar nouă, pentru toate lucrurile pe care le-am făcut ca să aibă ei de ce să-și bată joc, ne amețesc de 33 de ani cu modificarea, recalcularea, reformularea, reorganizarea pensiilor în timp ce le mențin la limita existenței,  ne înfometează și ne omoară prin aziluri, ne dau medicamente otrăvitoare făcute în laboratoare de apartament, ne supun unui genocid lent prin alimente atacate germinal de crimele „științifice” ale geneticienilor susținute de bancherii lumii, se rotesc între ei la ciolan și pe noi ne tratează ca pe oameni de nimic pentru tot sacrificiul vieților noastre!

Ce merită ăștia?

FLORENTIN-LIAN  LARIAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07