FRUSTRARILE UNUI MORT VIU...

ndhdggg

Este dezolant să asiști cum o populație care forma până acum 2-3 decenii un popor, s-a dizolvat în istorie, s-a disipat în lume și trăiește pur și simplu dintr-o inerție cretină, tâmpă, o inerție care prevestește din ce în ce mai tare iminentul sfârșit.

Poate părea textul scris de un pesimist, de un blamat al omenirii, un ins copleșit de viața din jurul său. În principal, așa este, mă simt un învins, un grăunte de nisip strivit de talpa vremurilor pe o oarecare stradă sau trotuar din lumea asta. Norocul meu cel mare – dacă ăsta se poate numi noroc – este că eu, spre deosebire de foarte mulți alți semeni din România și de aiurea, de oriunde din Lumea asta, conștientizez, particip involuntar la distrugerea omenirii, deși nu îmi doresc asta, ci chiar dimpotrivă. Îmi fac (degeaba) procese de conștiință, mă simt vinovat în fața lui Dumnezeu, că deși mi-a dat minte să văd și să înțeleg, nu mi-a dat și puterea de a face pe alții – orbi, cu ochii deschiși - să vadă și să înțeleagă...

Asta este cel mai frustrant, asta este o schingiuire morală venită ca o pedeapsă pe care numai Dumnezeu mi-a dat-o mie și altora ca și mine, pentru păcatele pe care le voi fi făcut în viață - conștient, sau nu...

Pe zi ce trece am tot mai puternică convingerea că poporul român deja nu mai există ca popor, deși am fost formați pe pământ cu multe milenii înainte de venirea lui Iisus. Mă rog... ceea ce am rămas ca populație aici – niște morți social, niște holograme umane – nu mai putem spune că suntem popor, iar în curând, nici populație.

Această turmă debusolată care am ajuns, fără o țintă colectivă, fără un ideal național, fără un micron de împotrivire la biciul  văcarilor care ne mână de pe o pășune pe alta, docili, supuși, cu privirile pierdute spre divinitatea cerească - ce și-a luat ochii de la noi încă acum trei decenii în urmă - este chiar sortită pieirii. Indivizii rapace vor supraviețui, vor reuși să se pună cumva la adăpost, dar este doar o iluzie, că în final și ei vor pieri la fel ca și gloata de imbecili.

Lumea vede cu ochii ei ce se întâmplă, i se spune până la saturație că jegurile aflate la butoane îi manipulează, că le vrea răul, că nu le pasă nimănui de necazurile oamenilor, de starea lor de sănătate, de bunăstare, de educația copiilor, de viitorul lor... și totuși văd clar în jurul meu oameni pe care îi cunosc – pe unii chiar foarte mult – care poate îmi sunt rude mai apropiate sau îndepărtate, prieteni vechi din copilărie sau foști colegi de școală sau facultate, sunt total anihilați, anesteziați, paralizați, de o intoxicare făcută lent, cu picătura, minut cu minut, oră de oră, zi de zi...

Cum este oare posibil să constați că ai afinități multiple cu foarte mulți oameni, chiar aproape în totalitate, dar în ciuda acestui fapt să vezi că te înconjori de o ipocrizie totală, de o fățărnicie fără seamăn? Ce vor aceste râme fără coloană vertebrală care se târăsc iute spre iarbă să scape de pliscul păsărilor? Ce să arate? Că spun ca tine, că gândesc ca tine, dar nimeni nu acceptă să miște un singur deget pentru salvarea sa și a nației din care provine de la naștere? Ce înseamnă asta? Înseamnă că au o frică animalică față de stăpâni – oricare ar fi ei?

Când vezi și simți pe pielea ta de ce sunt în stare hienele acestea cu chip uman, tu – condamnat nevinovat la moarte, prin schingiuire morală – stai nătâng și te uiți cum își ascut satârul cu care îți vor reteza capul? Păi s-a ajuns mult mai rău ca pe vremea dictaturii ceaușiste, când Securitatea crease o teroare psihică și totuși indivizii aveau puterea să se opună, să cârtească, să reziste oricăror metode de chin datorate unor ambiții personale a „iubitului conducător”...

Sunt câțiva oameni astăzi în societatea românească  - mai puțin de o sută în realitate – cu adevărat curați la suflet, cu adevărat luptători și altruiști, cu adevărat eroi de sacrificiu care își riscă propriile vieți - pe ale lor și ale familiilor lor - pentru că au înțeles că fără oameni ca ei, nația ar dispare accelerat, iar „lumea” ce este conștientă că le vorbește pe limba ei, că spun lucruri adevărate, că exact asta se întâmplă cum li se spune cu dovezi, îi ignoră! Murmură în barbă, le dau dreptate cu o jumătate de gură, sunt de acord că ar trebui să iasă cu mic cu mare în piețele publice ale localităților unde trăiesc, chiar mută, dar să iasă, să transmită un mesaj prevestitor jegurilor umane din clădirile guvernamentale, că ei sunt mulțimea, ei sunt Puterea lor, ei le hotărăsc existența și nu invers!

A fost anunțată pe rețelele de socializare, o mare Revoltă pe data de 4 mai, o mare adunare populară la București, cu pichetarea parlamentului României! Era o chestiune de viață și de moarte pentru această turmă de vite în care ne-am transformat, să fim trimiși imediat la Abator pentru sacrificare, sau să mai putem încă pășuna alături de vițelușii noștri cărora le pretindem că le suntem, părinți și le dorim un viitor...

Ipocrizie! Fals! Minciună sfruntată! O mână de funcționari ai statului, frustrați că nu iau și ei salarii imense ca alții ca ei, tăind frunze pentru haita de câini – câteva sute, poate o mie! – asta a fost toată reacția cirezii!

Vor fi alte alegeri „democrate”, vom fi duși iarăși cu cireada să votăm – deși știm de pe acum că reptilienii din Serviciile slugarnice față de coloniști fac jocurile cu softul calculatoarelor, indiferent ce votează turma – stăm și ragem în staul a pagubă în loc să pornim fără nicio frică o răzmeriță, o mișcare populară de masă pentru declanșarea de alegeri LIBERE, anticipate, cu forța, cu puterea pumnului, dacă cu pumnul suntem conduși!

Să fie un „moment zero”, în care într-o noapte să se desființeze TOT, toate instituțiile statului – de la Președinție la Parlament – la Serviciile de Intelligence, la Poliție și Jandarmerie, să fie schimbați TOȚI șefii de pe treptele de conducere, să fie numiți în locul lor oameni noi, aleși dintre ei, dar în poziții de executanți până acum, să fie schimbate din rădăcini toate instituțiile Media.  Prima Lege (marțială) care ar trebui dată, ar fi pentru Presă.

Nimeni să nu mai aibă voie din acest moment să difuzeze orice știre care este vădit dușmănoasă la adresa poporului român, la adresa patriei române, care este fabricată prin omiterea unor adevăruri, chiar dacă sunt defavorabile sau favorabile. Sub sancțiunea cu închiderea temporară sau definitivă a respectivei entități de presă, a interzicerii temporare sau definitive a unui semnatar de emisiune sau articol dușmănos și/sau tendențios împotriva Țării.

Trebuie reinsuflată copiilor și tinerei generații, dragostea pentru valorile naționale, reînviată amintirea și respectul pentru lupta strămoșilor care au făcut posibilă existența lor astăzi, pe aceste meleaguri, dragostea creștinească față de semenii lor, față de morala creștină.

Vor fi alte alegeri și românii vor vota tot prost, tot oameni ticăloși, falși, inepți funcțional. De ce? Pentru că societatea de azi este proastă și snoabă, pentru că este intoxicată prea ușor, pentru că se complace să asculte aceleași știri falsificate la aceleași televiziuni precum Antana3, RomâniaTv, ProTv, Digi, etc

Lenea e mare, nimeni „nu-și pierde” timpul să citească pe internet articole ale unor intelectuali independenți, nu dă curs chemării la unire și la proteste față de guvernanți! Ăștia știu că cireada se teme, că biciul este singura lor teamă, că prostimea e docilă - dacă mănâncă cât mai des mici la grătar și bea bere sporind șuncile pe burtă, ascultând manele țigănești ca pe niște bijuterii muzicale, tatuându-și fiecare centimetru de piele necrozând celulele vii „artistic” – poate fi oricând dusă la Abator și transformată în carne proaspătă pentru magazinele de lux ale coloniștilor.

Vor vota prost! Deja știu asta și sunt neputincios. Vor merge după fentă, aruncând votul în urnă unora care le-au dat 2 lei mințindu-i că le-au dar 20, că le-au făcut mult bine, după ce tot ei i-au adus pe buza prăpastiei.

De asta mă tem.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?