FLEGMA LUI JOHANNIS

skfhhujj

Declarațiile date ieri, 05.05.2020 de Președintele cules Klaus Werner Johannis cu privire la Hotărârea CEDO  referitoare la reclamația Laurei Codruța Kovesi asupra înlăturării sale forțate de la conducerea DNA, a fost un prilej ca poporul român – mă refer aici doar la acea parte a populației care mai are un dram de minte și o minimă onoare de a se numi român fără să-i fie rușine de asta – a primit iarăși o flegmă cleioasă, verzuie de la verdele fascist, de la Johannis!

Cine nu mă crede, sau cine nu simte ceea ce am simțit eu când am văzut și apoi am revăzut încărcat cu masochism această Declarație de presă, este cu siguranță scăpat deja în regnul nevertebratelor fără creier și fără coloană vertebrală. Nu aveți decât să vizionați la sfârșitul articolului videoclipul prin care Klaus Johannis ne scuipă continuu pe față, direct între ochi, până vede că flegma sa grețoasă și otrăvitoare ni se scurge pe obraz...

Nu este mai puțin adevărat că nu o face pentru prima dată, iar batjocura sa de etnic german a cărui generație de părinți și bunici au fost naziști adepți ai lui Asolf Hitler, au practicat ură și decimare împotriva altor popoare „neariene”, socotindu-le „rasă inferioară.”

Exact așa – cu o ură nedisimulată în privire, cu un rictus specific pe față, cu o încleștare a maxilarelor când ni se adresează în comunicatele sale de agramat funcțional și de prost vorbitor de limbă română – apare „președintele nostru” pe sticla murdară pe interior a ecranelor TV. Asta nu ar fi până la urmă mare lucru, limba lui română este doar a doua limbă, iar germana e limba maternă. Nici românii nu vorbesc cu siguranță o germană ca la mă-sa lor din landul natal.

Aici alta este problema: azi, mulți s-au luminat puțin poate, să-și dea seama că domnul Klaus nu a fost „ales” de 66,09% din populația țării cu drept de vot, ci această cifră a fost umflată cu pompa de la „bițicliul” SRI, ce a devenit starostele propagandei iohanniste devenite acum nazistă. De aia afirm cu toată tăria și siguranța că Președintele Klaus Werner Johannis este un președinte CULES și nu ALES! Este cules de Servicii, de conclavul țărilor occidentale din UE și ulterior de NATO, iar apoi ales de ele să fie marioneta din vârful României care să predea Țara fără luptă și fără opoziție.

Procentul a fost tras de păr cu ajutorul mai multor unelte de lucru cu ar fi tabletele STS din Secțiile de votare și prelucrarea datelor, ARESTAREA liderului PSD Liviu Dragnea imediat după alegeri, pentru ca PSD să fie aproape dizolvat la vârf, să nu poată iniția cercetări sau reclamații asupra rezultatului, dar asta NU înainte de a fi racolată simplu și ușor găina Viorica Dăncilă, ce a cotcodăcit în cuibar ca să facă oul de aur.

Dragnea a fost ELIMINAT cu ajutorul acestei Justiții injuste, care este azi clamată de Johannis că ar fi reușit demiterea Laurei Codruța Kovesy.

Se afirmă și se tot aclamă că România este un stat democratic, suveran și unitar, care fiind membră UE și NATO, respectă prin consecință valorile democratice ale Lumii Libere. Când Justiția a avizat prin CCR obligativitatea Președintelui Johannis de a o DEMITE  din funcție, și de a înfăptui o Hotărâre care a fost în asentimentul unei Majorități a populației – contra abuzurilor inimaginabile și a încălcării grosolane a „Constituței”Justiția din România cică era „ocupată” de PSD și aproape câștiga lupta cu dușmanii României identificați a fi conducerea germanofilă a UE și interesele NATO de a se impune cu forța și ca o forță în coasta Rusiei. Românul de rând știe asta, înțelege asta, dar este laș și fricos din fire de la atâta mămăligă cât a înghițit de-a lungul veacurilor, încât i s-a urcat și la cap. Așa a fost posibil, aproape prin forță și sumele amețitoare cheltuite de Servicii cu propaganda deșănțată, să fie instalat acest nazist în fruntea țării! La fel este și acum: a ieșit acest pseudo român – minoritar etnic german – liderul unei Organizații fasciste care a fost blamată și interzisă de Justiția statului român unitar și independent de multă vreme, să ne sfideze cu un rânjet de satisfacție, pentru că el și gașca lui de teutoni ce țin încă ocupată Uniunea Europeană, au impus-o pe o ticăloasă coruptă de putere precum Laura Kovesi în fruntea unei instiruții europene creată artificial tot de această bandă de nemernici, adepți ai globalizării, pentru a avea în mână încă un instrument de șantaj și de opresiune asupra întregii Europe.

Dacă rezistați, priviți-l pe Klaus în ochi când citește pe prompter textul încărcat de ură ce îl transmite. Veți putea citi pe fața lui, în ochii lui – și satisfacție, bucurie, dar și o ură viscerală către un dușman artificial care reprezintă teoretic o parte a poporului român: PSD și PSD-iștii. El Lor li se adresează! Ăștia nu sunt „poporul său”!

Johannis și ciracii săi din PNL, USR, PMP, SRI, SIE, UE, NATO, au reușit printr-o propagandă deșănțată, încărcată cu ură și venin, să demonizeze o mare parte a populației cu vederi socialiste, care nu au nimic de a face cu comunismul! Mai comuniști și mai marxiști, mai atei și mai fasciști sunt adepții Dreptei aflate azi la putere printr-un puci în Parlament, posibil cu trădarea acelor jigodii de securiști acoperiți din toate partidele aflate acum în opoziție, ce au executat ordinul de a vota moțiunea de cenzură cu care au demis guvernul Dăncilă. Ce au adus ei în loc înafară de haos și diletantism, de jaf pe fațăși minciună oficială?.

Klaus Werner Johannis a ales să transforme Hotărârea CEDO într-o victorie a sa personală asupra PSD și a unei mari părți a populației României, pe care i s-a urcat cu genunchiul pe piept și cu mâna în gât, scuipându-i fața...

Dar ticălosul nu este singur! I s-au alăturat imediat – la ordin – niște iude notorii, precum actualul ambasador al SUA la București, alt etnic al cărui popor a fost aproape decimat de părinții și bunicii lui Klaus. Azi nu contează, important este ca pe moment javrele să trăiască bine, iar farfuriile să le fie pline cu oase cu carne pe ele. Iată un exemplu:

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Adrian Zuckerman, salută decizia CEDO în cazul Laurei Codruţa Kovesi şi consideră că această hotărâre reprezintă un “semnal de alarmă împotriva intervenţiei politicului în justiţie în scopul evitării investigaţiei penale”, transmite Agerpres.

Javra turbată cu chip de om care mănâncă rahat pe pâine albă – CT Popescu -  trompeta spartă a PROTv, sare imediat să muște românii neatenți de pulpă sau de fese:

Mesajul complet al lui Cristian Tudor Popescu:

”Dreptate pentru Justiție!

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a făcut dreptate doamnei Kovesi. A făcut dreptate Justiției din România, batjocorită de homunculul T. Toader și cutrele cu bavețică de la CCR. Iar președintele Iohannis poate că a căzut o clipă pe gânduri, amintindu-și cum a demis-o pe procurorul-șef DNA. Care a fost și rămâne pentru istorie procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. După precedentul creat prin decizia CEDO, o atare strâmbătate strigătoare la cer nu va mai fi posibilă în România.”

Nu știu ce cred și pe ce mizează liberalii cu astfel de mesaje încărcate de ură la cel mai înalt nivel, cu care se adresează românilor în această campanie electorală, la care au furat startul. Eu – și foarte mulți alții ca mine – știm doar că fiecare scuipat primit, fiecare bocanc pus cu forța pe gât, fiecare înjurătură de mamă, sunt motive sigure de a le înfige votul în gât sau în inimă până la prăsele, chiar răsucind-l.

Ei urinează pe noi, ne scuipă, ne batjocoresc ca popor, ca oameni liberi, într-o țară liberă. Au adus dezbinare între frați și părinți, au capturat electoratul din diaspora pe care l-au manevrat prea ușor și azi au „românii lor”!

HALT! KAPUT !

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?