FIZIC, UCRAINA AR FI ACUM PAMÂNT AMERICAN!

hjdhgfggfg

Poporul ucrainean NU știe! Nici românii nu au știut când le-a fost predată Țara! Ne-am trezit dimineață mahmuri, cu un gust infect în gură, cu limba încleiată, cu vertijuri, cu dureri infernale de cap... Ne izbeam de pereții hotarelor ca musca de geam și încercam să ieșim pe balcon să luăm o gură de aer proaspăt, dar am constat că afară ne sufocăm și mai tare de la poluare...

Spre deosebire de români care au împuns fuga în lume la îndemnul Javrei Ceacâre Băsescu, pe ucraineni i-a împuns fuga de război, urgia care a venit fără vrerea și dorința lor. Mă refer la populație. Doar Putin și spionajuș rus au știut, dart degeaba spuneau public, cine să-i creadă? Propaganda globalistă antirusă? S-au trezit că sunt vecini cu dușmanul de moarte și că acesta se pregătește să se urce noaptea în patul lor, pe furiș... Însă populația Ucrainei nu mai hotăra singură... Ceea ce ei nu știau, ceea ce „iubitul lor conducător” Zelinsky și propaganda globalistă le-a servit împachetat în staniol - ca să nu vadă și să nu miroase rahatul - a fost că ei sunt niște biete furnici puse să care cu spinarea pentru noii coloniști cărora le-a fost predată în liniște Țara. De cine? Ei, de Marele Patriot Național! Volodimir Zelinsky și ciracii săi.

,,Ucraina a fost cumpărată de America!

Știți de ce SUA trimit atât de multe arme în Ucraina? Nu pentru caritatea creștină, fiți siguri, ci pur și simplu pentru că 3 mari multinaționale americane au cumpărat 17 milioane de hectare de teren excelent, de la Zelensky.

Acestea sunt: Cargill, Du Pont și Monsanto (care este formal germano-australiană, dar cu capital american).

Pentru a înțelege ce sunt 17 milioane de hectare, gândiți-vă că toată România are 14,8 milioane de hectare de teren agricol.

Pe scurt, trei companii americane au cumpărat o suprafață agricolă utilă, în Ucraina, mai mare decât întregul teren agricol al României.

Și cine sunt deasupra acestor trei companii?

Întotdeauna ei: Vanguard, Blackrock, Blackstone, adică aceiași trei coloși financiari care controlează, și toate băncile din lume, și toate industriile de război majore din univers.

Iată de ce furajele (Cargill și Du Pont) și îngrășămintele (Monsanto-Bayer) au suferit creșteri senzaționale încă de dinainte de război: pentru că știau deja totul, erau informați de toate.

Și știi când se va termina războiul ?

Când marile companii financiare își vor fi înlăturat stocul de arme plătit tot de noi, europeni idioți, deja storși de aceeași bandă, care, între timp, speculează grâu, orez, furaje, îngrășăminte.

Mass-media, desigur că promovează războiul, pentru că este deținută de aceleași Vanguard, Blackrock și Blackstone.

Și Biden vrea război, desigur, pentru ca a fost ales de aceiași trei magnifici !” (sursa: Internet)

      Întâmplător?

Eu n-aș crede  ca DA...

Dacă înțelegeți asta, atunci cu siguranță faceți legătura de ce PROPAGANDA cu mercenarii Media fac cu disperare eforturi uriașe să poată exporta Ucraina gânele stocate în silozuri! Acolo sunt de fapt bani americani, iar vânzarea cerealelor este o afacere mondială! Îi doare pe ei undeva de popoarele Africii muritoare de foame. Sunt sute de milioane, miliarde chiar, de dolari ai concernurilor care nu pot fi încasați, iar faptul că rușii le jefuiesc „ucrainenilor” grânele, este o gogoriță menită să denigreze și să defăimeze Rusia lui Putin, că doar e unul dintre cei mai mari concurenți din lume! Asta este Realitatea și nu ce vedeți la canalizările de știri din România sau din lumea largă, că toți sunt plătiți să mintă.

Concernurile americane sunt disperate azi să deflueze Portul Constanța, iar nu imbecilul de Grindeanu, care are atâta minte, încât nu se poate încheia singur la pantofi.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?