FILOZOFIA FALUSULUI MIC LA GEOSTRATEGI

hdfhgff

Este adevărat că v-am mai spus-o... dar azi o puteți citi într-o altă lumină, avându-se în vedere că domnul Cozmin Gușă tocmai s-a înscris, vesel, în PESEDEU, pe care se pregătește să-l și reorganizeze din temelii. Bănuiesc că va începe cu niște măsurători antropologice bio-medicale privitoare la sănătatea sexual-reproductivă la bărbatul matur, de stânga, implicat activ în politică...

MOTTO : „... Analizând tot felul de cazuri pe care le-am mai întâlnit, el (Dragnea n.n.) se comportă ca un bărbat cu p*ța mică... Era o scenă video celebră cu actuala vice-prim-ministru, Ana Birchall, care făcea sex oral într-o mașină... a tot circulat prin campania din 2009, deci făcea sex oral cu un tip din PSD, lumea zicea că e Geoană, după aia s-a dovedit că nu e Geoană, apoi lumea a zis că e Dragnea și nimeni nu a mai contrazis. Se pare că ar fi fost el. Într-adevăr, avea p*ță mică băiatul ăla din mașină, dar nu doar că avea p*ță mică, avea probleme și cu ceea ce trebuia să se întâmple, adică omul are o dublă problemă.” (Gușă Cozmin, 13 august 2018, la REALITATEA TV, ora 10:00 a.m.)

.....................................................................

Asta-i, prieteni...când un geostrateg de-a cărui gândire te-nfiori analizează o problemă de-a cărei măreție (sau micime, să zicem...) de asemenea te-nfiori, rezultatul este un material istoric! Adică, frazele de mai sus nu sunt spuse doar așa, din ficați... nu, nu... ele sunt rodul unei ANALIZE! Și ce observăm? Păi, observăm că din toată analiza lui Cozmin Gușă țipă în gura mare următoarele : „DRAGNEA ARE ACEASTĂ PROBLEMĂ, FETELOR!!! DAR UITAȚI-VĂ LA MINE!!! EU NU O AM !!! EU SUNT O.K.!!!”... Căci asta ne spune, de fapt, când afirmă că a întâlnit tot felul de astfel de cazuri și le-a ANALIZAT, din poziția confortabilă, desigur, a celui care stă bine cu măsurătorile antropometrice. Iar în filmulețul fără perdea pe care, pentru a ANALIZA temeinic, nu mă îndoiesc că domnul consultant și analist politic Cozmin Gușă l-a privit cu atenția trează, de multe ori , geostrategul nostru tot la obiectul studiului său amănunțit și pertinent ne aduce. Și concluzia e aceeași: „...ăla din mașină e varză, de două ori e varză, dar EU... ei, EU STAU BINE LA AMBELE CAPITOLE ! (dimensiune+acțiune)”...fhhfg

Să vă spun drept, întâi nu mi-a venit să cred că delicatul Rareș Bogdan, căruia i se ofilește batistuța de la piept la cel mai nevinovat și mai dezinvolt M**E PSD rostit la REALITATEA TV, a putut difuza pe post acest monolog... ăăă... această ANALIZĂ, să-i zicem... Sigur, nu mai este nici el chiar așa sensibil de când același șef l-a pus să se plimbe prin studio cu ecusonul pe care scria „GURA PSD”, agățat de batistuță, fără să-i asigure măcar ecusoane asortate la culoarea cravatei, a ciocatelor și a chiloțeilor tanga ! ... o mare frustrare...

Să nu credeți că este pentru prima oară când geostrategul , analistul și consultantul politic Cozmin Gușă se preocupă de problema spinoasă (oare am zis bine, spinoasă?) a falusului mic și mijlociu. Dânsul studiază tema de mai multă vreme, însă concluziile studiului se pare că sunt diferite, în funcție de vârsta la care a făcut constatările din teren. Astfel, într-un interviu din REVISTA TANGO, nr. 1 , din mai 2005, geostrategul era mult mai tranșant:

„Problema bărbaților este una singură: ei se află tot timpul într-o competiție cu ei înșiși și cu ceilalți din jurul lor pentru diverse lucruri: care aleargă cel mai repede, care dă cel mai tare cu pumnul, care-i cel mai bun la fotbal. Pe măsură ce ajunge la maturitate sau la o anumită poziție socială, competiția se schimbă: care a avut cele mai frumoase, mai scumpe, mai deosebite, mai celebre femei… Și ei cred că marea demonstrație de bărbăție ar fi să-și împărtășească reciproc aceste experiențe. Bărbații merg pe ideea CĂ TREBUIE SĂ ȘI-O MĂSOARE TOT TIMPUL ÎNTRE EI. Ceea ce este O ABERAȚIE.”

Păi, vezi, măi Cozmin Gușă? Și eu cred la fel cum credeai matale în 2005. Că e O ABERAȚIE. De aceea am și fost surprinsă... oare să ți se fi întâmplat ceva neplăcut în intervalul dintre 2005 și 2018, de simți nevoia astăzi să faci totuși unele comparații și măsurători, spre știința noastră și, mai ales, pentru liniștea ta interioară, sperând că noi nu ne-am dat seama?

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?